Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, η Γη της ελιάς.

Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, η Γη της ελιάς.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άκρως ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega Γη της ελιάς.

Η ιστορία αγάπης και εκδίκησης στη μαγευτική Μάνη τη περασμένη τηλεοπτική σεζόν σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα και ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportime, η Κατερίνα απαγάγει το μωρό της Βασιλικής για λύτρα, με τις ανατροπές ωστόσο να μην έχουν σταματημό!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κουράκος – Ευτυχία ξανά μαζί

Ο Κουράκος που δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται την Ευτυχία, δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση που θα έδινε οριστικό τέλος στον γάμο του. Αν και μέσα του έχει την αίσθηση ότι «το γυαλί δεν ξανακολλάει», αποφασίζει να κάνει μια ακόμα προσπάθεια, δίνοντας μεγάλη πίκρα στην Ευτυχία!

Ο ίδιος λοιπόν, διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Κι αυτή από την πλευρά της, ρίχνει νερό στο κρασί της και δέχεται να βρεθούν.

Η είδηση της σχέσης τους θα φέρει την Ευτυχία αντιμέτωπη με την κοινωνία της Μάνης, αλλά κυρίως με τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι θα την αποτρέψουν από την τρέλα αυτή.

Παράλληλα με τη σχέση της Ιουλίας με τον Γιώργη, δύο ακόμα ανθρώπων «παίζεται» η συναισθηματική τους ζωή. Για τον Στάθη που βλέπει την Ιουλία να κάνει ιππασία και λιώνει, αλλά και για την Ευτυχία που ονειρεύεται να είναι δίπλα στον αστυνόμο.

Τα συναισθήματα της Ευτυχίας προς τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν, ενώ η σχέση του Στάθη με την Εύα δεν πάει καθόλου καλά. Μάλιστα έρχεται ένα ακόμα περιστατικό όπου ο Στάθης ανακαλύπτει ένα ψέμα της, που δείχνει να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Η σχέση τους πλέον ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Δείτε ακόμα

Ο Σωκράτης παίρνει τη μικρή Αγγελική από Μάνο και Μαρίνα

Ακατάλληλη σκηνή Κατερίνας και Άρη στη γη της ελιάς

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη  Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.