MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Νικήτας νεκρός στα χέρια της Μυρτάλης – Ο Ιάκωβος απειλεί με όπλο τον Δημήτρη για τα λεφτά του

Διαβάστε για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η γη της ελιάς η οποία καθηλώνει με τις εξελίξεις της.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Νικήτας νεκρός στα χέρια της Μυρτάλης – Ο Ιάκωβος απειλεί με όπλο τον Δημήτρη για τα λεφτά του

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δραματικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega σύμφωνα με το νέο «Η γη της ελιάς spoiler». Ένα άγριο φονικό και απειλές που θα φέρουν εξελίξεις σας μεταφέρουμε σήμερα.

Μυρτάλη και Νικήτας βλέπουμε πως είναι ευτυχισμένοι μαζί. Ωστόσο λογαριάζουν χωρίς τον Αλέξη ο οποίος από τη στιγμή που τους είδε να φιλιούνται δε μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται πως να τους χωρίσει.

Ο Αλέξης ψάχνει τρόπους να τους χωρίσει ενώ δε μπορεί να αντιληφθεί την «προδοσία» του ετεροθαλή αδερφού του. Τον πιάνει έτσι νέα κρίση στην οποία βλέπει τη Μυρτάλη μπροστά του να του λέει να βγάλει τον Νικήτα από τη μέση.

Στήνεται έτσι έξω από το σπίτι της Μυρτάλης όπου μένει ο αδερφός του. Κάποια στιγμή στην οποία η κοπέλα λείπει από το σπίτι αυτός βρίσκει την ευκαιρία να έρθει αντιμέτωπος με τον αδερφό του.

Ξεσπάει όλη του την οργή πάνω του και τον κατηγορεί για τα ψέματά του ότι έμενε τόσο καιρό αλλού αλλά και για το ότι έκρυβε τη σχέση που έχει αυτό το διάστημα με τη κοπέλα που αγαπάει και εκείνος.

Ο Νικήτας τρομάζει με την επίθεσή του και προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει ότι δε γνώριζε κάτι για τη σχέση του με τη Μυρτάλη. Πλησιάζει τον Αλέξη και τότε ο Αλέξης βγάζει ένα μαχαίρι και του κόβει το λαιμό!

Η Μυρτάλη γυρνάει σπίτι και βρίσκει έντρομη τον Νικήτα μέσα στα αίματα! Καλεί την αστυνομία και τις πρώτες βοήθειες ωστόσο ο Νικήτας έχει φύγει για πάντα…

Υποψιάζεται εξ αρχής τον Αλέξη ως δολοφόνο. Την ίδια ώρα εκείνος και η μητέρα του καταθέτουν στον αστυνόμο Κουράκο. Η Μαργαρίτα προσπαθεί αν τον πείσει να μη πάει στη κηδεία του Νικήτα στη Θεσσαλονίκη εκείνος όμως δεν την ακούει. Παίζει θέατρο και καταφέρνει να τη μεταπείσει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάκωβος αντιμέτωπος με το Δημήτρη

Ο Ιάκωβος από τη στιγμή που επέστρεψε στη Μάνη στέκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη για βοήθεια. Πρόσφατα δεχόμενος επίσκεψη από τη μητέρα του Δημήτρη εκείνος της έδωσε χρήματα προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της και να προστατέψει την αγαπημένη του Αθηνά.

Όμως η μητέρα της Αθηνάς υποψιάζεται ότι κάτι δε πηγαίνει καλά σε αυτή την ιστορία και πως έχουν πέσει θύματα απάτης. Η Αθηνά του μεταφέρει τις υποψίες για το ότι η Κατερίνα δεν είναι η μητέρα του Δημήτρη.

Εκείνος αναθέτει σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να βρει την αλήθεια και ανακαλύπτει πράγματι ότι οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση. Εξοργίζεται και επικοινωνεί με τον Δημήτρη προκειμένου να μιλήσουν.

Εκείνος δέχεται ανυποψίαστος για το τι θα ακολουθήσει τη συνάντηση. Ο Ιάκωβος μπαίνει στο σπίτι του Δημήτρη και του ξεκαθαρίζει ότι γνωρίζει την απάτη που έστησαν για να του αποσπάσουν χρήματα. Δε μένει όμως μόνο εκεί. Βγάζει όπλο, σημαδεύει τον Δημήτρη και τον απειλεί να του δώσει άμεσα τα χρήματα που αυτός έδωσε στη Κατερίνα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

?>