Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης Τότσικας εισβάλλει στη Γη της Ελιάς και φέρνει τα πάνω! Όλα όσα θα δούμε.

Ο Αποστόλης Τότσικας εισβάλλει στη Γη της Ελιάς και φέρνει τα πάνω! Όλες οι ανατρεπτικές εξελίξεις που θα δούμε.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς.

Η ιστορία αγάπης και εκδίκησης στη μαγευτική Μάνη την περασμένη τηλεοπτική σεζόν σάρωσε στην τηλεθέαση  και ήδη τα όσα έχουμε δει στο 2ο κύκλο δικαιώνουν τις προσδοκίες, με τα… καλύτερα να έρχονται.

Όπως διαβάσατε στο Sportime, ο Κουράκος αποκαλύπτει στην Ιουλία πως του αρέσει η Ευτυχία αλλά τα ξαναφτιάχνει μαζί της, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Σωκράτης παίρνει την μικρή Αγγελική από Μάνο και Μαρίνα

Ο Αποστόλης Τότσικας μπαίνει στη σειρά και ανατρέπει τα πάντα, καθώς τινάζει στον αέρα την ηρεμία στην οικογένεια του Ισίδωρου Βρεττάκου.

Ο Σωκράτης Δρακόπουλος λοιπόν είναι ένας επιτυχημένος έμπορος που ζει μόνιμα στη Σουηδία, ενώ επισκέπτεται τη Μάνη για επαγγελματικούς λόγους, καθώς θέλει να ασχοληθεί και με τις εξαγωγές ελαιόλαδου στη Σουηδία.

Εκεί θα συναντήσει την Αντιγόνη, με τις αναμνήσεις του παρελθόντος να ζωντανεύουν. Μαθαίνει πως είναι ο βιολογικός της Αγγελικής και αποφασίζει να διεκδικήσει την κόρη του, καθώς δεν είχε μάθει ποτέ από την Αντιγόνη ότι ήταν έγκυος.

Θεωρεί τον εαυτό του εξαπατημένο και θα διεκδικήσει τη μικρή, απαιτώντας να γίνει τεστ DNA.

Ο Μάνος και η Μαρίνα, που έχουν υιοθετήσει την Αγγελική και την έχουν γράψει στην Α’ τάξη του δημοτικού της Αρεόπολης, βρίσκονται σε απόγνωση, όπως και ο παππούς Ισίδωρος.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η Αντιγόνη, καθώς ο Σωκράτης που μαθαίνει και για την παράνομη υιοθεσία, απαιτεί από την ίδια να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να τον βοηθήσει να πάρει την κόρη του, πηγαίνοντας κόντρα στις επιθυμίες της οικογένειάς της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη  Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.