Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο στόχαστρο ο Δημοσθένης και το σκοτεινό σχέδιο του

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σεζόν στη Γη της ελιάς

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με την Ευτυχία να ομολογεί τον φόνο του Ανέστη και να προκαλεί μπαράζ εξελίξεων.

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων όμως θα βρεθεί για πολλούς και διάφορους λόγους, ο Δημοσθένης που με το σκοτεινό σχέδι του έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Μάνη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο στόχαστρο ο Δημοσθένης και το σκοτεινό σχέδιο του

Ο Δημοσθένης είναι ένας σκληρός άνθρωπος που ήρθε στην Αρεόπολη για να αλλάξει τις ισορροπίες όμως σύντομα θα βρεθεί και αυτός στο στόχαστρο.

Για αυτό θα φροντίσει η Ασπασία, η ίδια η σύζυγος του που πλέον αρχίζει να αντιλαμβάνεται το πραγματικό του πρόσωπο καθώς εκείνος της δίνει αφορμές για να τον υποπτεύεται.

Έτσι, η Ασπασία θα αρχίζει να εκνευρίζεται με όσα βλέπει και είναι έτοιμη να αντιδράσει εναντίον του συζύγου της και να βρεθούν στα μαχαίρια.

Μάλιστα, στη προσπάθεια της να μάθει όλα όσα της κρύβει ο Δημοσθένης, θα καταφύγει με τη βοήθεια της Αρετής σε μια χαρτορίχτρα προκειμένου εκείνη να της πει τα μυστικά τους συζύγου της.

Εκεί όμως θα γνωρίσει την εκμετάλλευση καθώς η χαρτορίχτρα θα κοιτάξει με κάθε τρόπο να της αποσπάσει λεφτά εκμεταλλευόμενη φυσικά την αγωνία της.

Παράλληλα, ο Αστυνόμος Κουράκος φαίνεται πως έχει βρει στοιχεία που καίνε την Αθηνά και θα την φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, την ξεμπροστιάζει μπροστά σε όλους, συλλαμβάνοντας την έξω από τον χώρο που γινόταν η δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου.