Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία αποδεικνύεται μεγάλη πανούργα, καθώς θα σκαρφιστεί ένα σατανικό σχέδιο στην αγαπημένη σειρά.

Η Ασπασία πείθει την Αρετή να κάνει ίσως το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνεις κάποιος στην ζωή του, στα προσεχή επεισόδια στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το «σκοτεινό» της πρόσωπο θα φανερώσει η Ασπασία στα προσεχή επεισόδια «Η γη της ελιάς», η οποία προβάλλεται από το Mega Channel.

Ήδη το Sportime σας ενημέρωσε για τον χαμό στο σπίτι της Αθηνάς, αλλά και τον χαμό και Κουράκο και Στάθη, και πλέον έχει και τη συνέχεια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το πανούργο σχέδιο της Ασπασίας

Μπορεί η εικόνα που είχαμε αρχικά για την Ασπασία να ήταν αυτή μιας πρόσχαρης, ευγενικής και συμπαθητικής γυναίκας, όπως όμως αποδεικνύεται αυτό δεν ήταν το πραγματικό της πρόσωπο. Κι αυτό καθώς στη συνέχεια θα σκαρφιστεί ένα σχέδιο που κάλλιστα χαρακτηρίζεται σατανικό.

Ως γνωστόν η… πρεμούρα της Ασπασίας είναι να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου Αρετή και Στάθης να είναι μαζί. Αν δεν τους δει μαζί δεν πρόκειται να ηρεμήσει γι αυτό θα τη δούμε να φτάσει στα άκρα που δεν περιμέναμε Αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του αγαπημένου σήριαλ ξεπερνούν κάθε όριο.

Η Ασπασία θα πείσει την Αρετή να κάνει κάτι πολύ «χοντρό» έτσι ώστε να πείσει τον Στάθη να μείνει δίπλα της. Πιο συγκεκριμένα της λέει να προσποιηθεί πως έπαθε έμφραγμα με σκοπό να κρατήσει τον γιο της στην ζωή της!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η εξέλιξη αυτή θα προκαλέσει πολλά προβλήματα και αναστάτωση σε διάφορα επίπεδ και σε πολλά άτομα.

Αρχικά η σατανική ιδέα της Ασπασίας, κάνει την Αρετή να το σκέφτεται και να διστάζει, όμως τελικά θα συναινέσει  στο ύπουλο αυτό εγχείρημα.

Έτσι η Αρετή κάνει πως παθαίνει έμφραγμα προκαλώντας ταραχή σε πολλούς γύρω της. Αρχικά η βλέπει το σατανικό της σχέδιο να εξελίσσεται όπως το είχε σκαρφιστεί. Πόσο όμως θα μπορούν οι δυο γυναίκες να κρύβουν την αλήθεια και τι θα γίνει αν αυτή αποκαλυφθεί;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022