Η Γη της ελιας επομενα επεισοδια: Το σκοτεινό σχέδιο του Κωνσταντίνου αποκαλύπτεται - Αναλαμβάνει στο ελαιοτριβείο η Ιουλία

Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της ελιάς.

Η Γη της ελιας επομενα επεισοδια: Η Γη της ελιάς συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα είναι πιο ανατρεπτικά από ποτέ καθώς αναμένεται να φέρουν σε δύσκολη θέση ορισμένους από τους πρωταγωνιστές σύμφωνα με όσα αναφέρει το νέο «Η γη της ελιάς spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του Mega, έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των τηλεθεατών από την πρώτη ημέρα της προβολής της και εκείνοι της χαρίζουν υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Όλα όσα όμως θα δείτε στο μέλλον αναμένεται να συναρπάσουν καθώς θα αποκαλύψουν το σκοτεινό σχέδιο του Κωνσταντίνου, με τον Ισίδωρο Βρεττάκο να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες θα έρθουν σε άγρια κόντρα καθώς ο Ισίδωρος θα ανακαλύψει πως ο Κωνσταντίνος κρύβεται πίσω από πολλά που του έχουν συμβεί.

Η φιλία τους μπαίνει σε κίνδυνο με τον Ισίδωρο να φανερώνει το σκληρό του πρόσωπο όμως δεν θα μπορέσει να τον φέρει σε δύσκολη θέση καθώς ο Κωνσταντίνος τον απειλεί πως θα αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για εκείνον.

Πριν από αυτό όμως, ο Ισίδωρος θα ανακοινώσει στον Κωνσταντίνο πως η συνεργασία τους φτάνει στο τέλος της καθώς δεν μπορεί να ανεχθεί όλα όσα έκανε πίσω από την πλάτη του.

Την ίδια στιγμή, η Ιουλία αναμένεται να πάρει πιο ενεργό ρόλο στο ελαιοτριβείο καθώς μετά τον γάμο της με τον Αστυνόμο Κουράκο σκοπεύει να ανακοινώσει στα αδέρφια της την απόφαση της να αναλάβει την επιχείρηση τους.

Αυτή η εξέλιξη χαροποιεί τον Ισίδωρο και τον Ιάκωβο που με ευχαρίστηση αποδέχονται όλα όσα τους ανακοινώνει η Ιουλία η οποία την ίδια στιγμή απολαμβάνει την στήριξη και του Αστυνόμου Κουράκου.

Θυμίζουμε πως όπως διαβάσατε από το Sportime, μια νέα εξέλιξη θα συγκλονίσει την Αρεόπολη καθώς ο Φίλιππος και η Βασιλική ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη Μάνη!

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο