Η γη της ελιάς: Η Χάιδω ανακαλύπτει τον δολοφόνο της κόρης και του άντρα της!

Η γης της ελιάς συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα είναι γεμάτα από ανατροπές!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικό αναμένεται να είναι και το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς», με το Sportime να σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις με ένα νέο «Η γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη ημέρα της προβολής της και εκείνο της χαρίζει υψηλές πτήσεις στη τηλεθέαση.

Αφού πρώτα μέσα από το Sportime, διαβάσατε όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ, τώρα σας αποκαλύπτουμε και τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις.

Κεντρικό πρόσωπο σε αυτές θα είναι για ακόμη μια φορά η Χάιδω Στεφανέα που θα ανακαλύψει τον δολοφόνο της κόρης και του άντρα της καθώς αποφασίζει να επισκεφθεί τον Βαφέα στη φυλακή.

Εκεί θα προσπαθήσει να κλείσει μια συμφωνία μαζί του που θα της επιτρέψει να μάθει το όνομα του ανθρώπου που αποφάσισε να ξεκληρίσει την οικογένεια της.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη θα αποκτήσει ένα κουτί μεγάλης αξίας το οποία ανήκε στον Ιπποκράτη ενώ παράλληλα, θα καταφέρει να κατοχυρώσει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της, κάτι που θα προκαλέσει αναστάτωση.

Η Χάιδω, μετά τα όσα έμαθε ζητάει από τον Νικόλα να της βρει μια καραμπίνα, χωρίς να του έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο και φαίνεται αποφασισμένη για όλα.

Ακόμη, ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει στον Ισίδωρο το μυστικό της Αθηνάς ενώ ο Ισίδωρος θα κάνει μια άγρια επίθεση στη Μαρίνα.

Η Αρετή ετοιμάζεται να βγει από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και πλέον μετράει αντίστροφα για να πατήσει και πάλι στα πόδια της, κάτι που όμως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Τέλος, η Ιουλία έχει αποφασίσει να κάνει πράξη τα όσα της είπε ο Στάθης και να προχωρήσει στη ζωή της, για αυτό και σκοπεύει να πάει ένα βήμα παραπέρα την σχέση της με τον αστυνόμο Κουράκο.