Η Γη της Ελιάς: Ραγδαίες εξελίξεις - Αυτός πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς στον ελαιώνα!

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν πρωταγωνιστή να πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς στον ελαιώνα!

Η Γη της Ελιάς: Γεμάτα από ραγδαίες εξελίξεις θα είναι τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega και το νέο μεγάλο «Η γη της ελιάς spoiler» είναι έτοιμο να τα ανατρέψει όλα.

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συγκλονίζει και το Sportime φροντίζει να ενημερώνει για όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ.

Οι νέες όμως πληροφορίες θα φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, καθώς ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς θα πέσει νεκρός μετά από πυροβολισμούς στον ελαιώνα.

Η είδηση του θανάτου του θα σκορπίσει την θλίψη, καθώς αυτός που θα πεθάνει από τα πυρά είναι ο παιδικός φίλος του Φίλιππου, ο Νικόλας που μέχρι στιγμής τον έχουμε δει να περνάει αρκετές δυσκολίες, όταν μπήκε στη φυλακή κατηγορούμενος για τον φόνο της αδερφής του φίλου του.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Νικόλας θα πέσει νεκρός στον ελαιώνα έπειτα από τέσσερις σφαίρες, με την Αρεόπολη να βυθίζεται στο πένθος στη κηδεία του.

Ακόμη, ο Αστυνόμος Κουράκος έχει διατάξει να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν αυτοί που αφαίρεσαν την ζωή του Νικόλα.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: