Η γη της ελιάς: Στα άκρα Ιουλία - Ισίδωρος - Αυτό είναι το μέλλον τους!

Η γη της ελιάς αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά και η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει πολλά!

Σημαντικές εξελίξεις θα φέρει η Γη της Ελιάς, με την αγαπημένη σειρά του Mega να επιστρέφει από το φθινόπωρο στους δέκτες μας.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν σίγουρα, ωστόσο μερικά ξεχωρίζουν, όπως η Αθηνά με τα προβλήματα που την έχουν διαλύσει, αλλά και η Ιουλία.

Η τελευταία, βλέποντας την πρώτη να περνάει όλα αυτά που περνάει, αφού βρίσκεται ξαφνικά στη φυλακή για τη δολοφονία του Δημήτρη, θα βρεθεί δίπλα της και δεν πρόκειται να κουνηθεί από εκεί.

Μάλιστα πιστεύει με όλη της την καρδιά ότι είναι αθώα και μάλιστα θα κοντραριστεί ανοιχτά με τον σύζυγο της αλλά και τον αδερφό της, τον Ισίδωρο.

Ο Ισίδωρος μάλιστα θα δείξει ότι ποτέ του δεν είχε ιδιαίτερη συμπάθεια για την Αθηνά και δεν τον ενοχλεί τίποτα από όσα συμβαίνουν σε εκείνη.

Ωστόσο βλέποντας την ίδια του την αδερφή να είναι τόσο αποφασισμένη, θέλει να της μιλήσει για το θέμα για να τη… συνετίσει.

Η γη της ελιάς: Σκληρά λόγια ανάμεσα σε Ισίδωρο και Ιουλία!

Μετά την απόφαση του να της μιλήσει, ο Ισίδωρος προσεγγίζει την Ιουλία, ωστόσο αυτή δε σηκώνει καμία κουβέντα που έχει να κάνει με το θέμα.

Ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ακούσει τίποτα, με τον ίδιο να της λέει ότι δεν την αναγνωρίζει πλέον και ότι θα πρέπει να συνέλθει.

Η Ιουλία ωστόσο έχει πειστεί ότι η Αθηνά είναι αθώα και δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί να την ξεπλέξει από την κατάσταση αυτή.

Για περισσότερα θέματα για τη γη της ελιάς, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.