Αφού είπαν όλοι τη γνώμη τους για τα εμβόλια, να μην τη πει και η Κατερίνα Καινούργιου; Αλίμονο. Η Καινούργιου είπε κάποιον παρτάκια!

Αφού είπαν όλοι τη γνώμη τους για τα εμβόλια, να μην τη πει και η Κατερίνα Καινούργιου; Αλίμονο.

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, ένα ρητό μου ήρθε στο κεφάλι. Μιλάνε όλοι, μιλάει και… η Κατερίνα Καινούργιου. Εντάξει, δεν πάει ακριβός έτσι η ρήση αλλά ταιριάζει στη μέρα. Ναι, σε περίπτωση που δεν τα μάθατε πήρε θέση η Κατερίνα Καινούργιου για τα εμβόλια. Υποστήριξε ασφαλώς πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έπρεπε να επιβληθεί στους άνω των 60.

Ο καθένας δεν έχει τη γνώμη του; Ασφαλώς. Και δεν επιτρέπεται να την εκφράζει; Βεβαιότατα. Όταν έχεις κερδίσει τη θέση σου στον τηλεοπτικό αέρα με φτηνό κουτσομπολιό, με διλήμματα που υποβιβάζουν την όποια τηλεοπτική ποιότητα υπάρχει ακόμα στις μέρες και τη νοημοσύνη του κόσμου, καλύτερα σε σοβαρά ζητήματα να σιωπάς.

Η επένδυση της Κατερίνας Καινούργιας από τότε που έγινε… κεντρικιά, είναι το gossip μιας άλλης εποχής. Κι όταν αποφάσισε να κάνει μια μικρή στροφή στην καριέρα της και να αφήσει τα διλήμματα που (δυστυχώς) έφερναν νούμερα το πήγε αλλού. Δεν δεχόταν ο Alpha ίδιο ύφος στο πρόγραμμά του. Δεν την εμπόδισε αυτό βέβαια. Έκανε θέμα την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της. Βέβαια και πριν τον χωρισμό της έκανε θέμα το ότι ακόμα δεν έχει δεχθεί πρόταση γάμου! Προ εβδομάδας είχαμε όλη την εκπομπή με ευχές για τη γιορτή της! Επέλεξε να έχε κόντρα δημοσίως με την Ιωάννα Μαλέσκου. Και όχι μόνο.

Κατερίνα Καινούργιου: Από το gossip στα εμβόλια

Η τηλεθέαση τουλάχιστον τη φετινή σεζόν δείχνει να της δίνει αυτό που πρέπει στην ίδια και την εκπομπή της. Εν πάση περιπτώσει όμως δεν είναι θέμα περιεχομένου μόνο. Από τη στιγμή που το τηλεοπτικό περιβάλλον που περιβάλλει την Κατερίνα Καινούργιου είναι καθαρά gossip, από τη στιγμή που η ίδια έχει επιλέξει να ζει σε μια επίπλαστη πραγματικότητα, καλό θα είναι να μην εκφέρει γνώμη για θέματα που άπτονται επιστημονικών θεμάτων.

Με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα 100 ευρώ της ταπείνωσης πήρε θέση λοιπόν. Χαρακτηρίζει η Κατερίνα Καινούργιου, μεταξύ άλλων, εγωιστή και παρτάκια αυτόν που δεν εμβολιάζεται. Δεν περιγράφω άλλο.