Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να περιμένουν όλοι την ανανέωση του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου… πρόλαβε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Ως τον Ιούλιο του 2022, η Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκεται στο δυναμικό του Open, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη  ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σε σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνεται,...

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να περιμένουν όλοι την ανανέωση του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου… πρόλαβε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Ως τον Ιούλιο του 2022, η Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκεται στο δυναμικό του Open, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη  ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, το εξής:

«Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022».

Η ξανθιά παρουσιάστρια μάς υποδέχεται κάθε πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και καταφέρνει να αποσπάσει μεγάλο μέρος της τηλεθέασης ιδίως στο δυναμικό κοινό