×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από το GNTM


    Sportime Team

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από το GNTM. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητήθηκε έντονα για την απόφασή της να...


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητήθηκε έντονα για την απόφασή της να αποχωρήσει από το GNTM και να πάρει μεταγραφή στον Alpha.

Αναφερόμενη στη μεταγραφή της στον Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε ότι : «Ήταν εύκολη απόφαση. Αντιλήφθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση από το πρώτο ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους του καναλιού.

Υπήρχε κοινό όραμα και το ένστικτο μου μού είπε να επιλέξω αυτό” και σχετικά με το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν σημείωσε: “Ψυχαγωγική εκπομπή – δεν ξέρω ακόμη την ώρα, ψέματα μη σου πω – για τις γυναίκες. Θα έχει φυσικά και ένα κομμάτι για τους άνδρες, τους οποίους αγαπάμε πολύ.

Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο καινούργιο πρότζεκτ με χρώματα και αρώματα. Η ομάδα θα στηθεί όλη από την αρχή με αξιόλογους συνεργάτες.

Ελπίζω να τους βρούμε και να έχουμε κοινό στόχο και αγάπη για το πρόγραμμα και να πάνε όλα καλά. Έχω άγχος γιατί θα κάνω κάτι διαφορετικό».

Σχετικά με την απόφαση της να αποχωρήσει από το GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα. Ο Θεός ήθελε να είμαι στον Alpha. Έγιναν πολλές συζητήσεις με το κανάλι και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Όμως στο GNTM υπήρχαν προβλήματα.

Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ζω με προβλήματα και δεν έχω και λόγο να το κάνω. Όποτε ο Θεός μου έδειξε τον δρόμο να πάω κάπου αλλού. Τα προβλήματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με εμένα και υπήρχαν πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η @elena_hristopoulou πιστεύει ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες που με έχει τραβήξει 🤷🏻‍♀️ Εσύ, τι πιστεύεις? 🤪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Πηγή πληροφοριών: TV έθνος


Τελευταία Νέα