Πρόκειται για την Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή της Ολυμπίας και συζύγου του Βασίλη Σπανούλη. Μαζί της όμως στο παιχνίδι θα μπει και ο Ηλίας Μπογδάνος.

Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν τις επόμενες μέρες στο Survivor, με την ελπίδα να αλλάξουν τα δεδομένα για τους μόνιμα ηττημένους Διάσημους.

Πρόκειται για την Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή της Ολυμπίας και συζύγου του Βασίλη Σπανούλη. Μαζί της όμως στο παιχνίδι θα μπει και ο Ηλίας Μπογδάνος.

Πρόκειται για τον τραγουδιστή και frontman των INCO, Ηλία Μπόγδανο, που πέρυσι συμμετείχε στο «Your Face Sounds Familiar» που -φυσικά- θα ενταχθεί στην ομάδα των διάσημων.

Πιθανότατα βέβαια. Διότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί απο εδώ και πέρα με τις ομάδες στο Survivor. Έρχονται αρκετές αλλαγές. Ενδεχομενως και στον τρόπο που θα χωριστούν οι δύο ομάδες.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town live εμφανίσεις και φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και μάλιστα την τελευταία τους επιτυχία «ΜΗ Μ’ΑΓΑΠΑΣ» την έγραψε ειδικά για αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Εκτός όμως από την μουσική, μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία από μικρός είναι και ο αθλητισμός. Αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία αλλά και spinning instructor γνωρίζει πως να επιβιώνει στα δύσκολα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πάντειο, έχει αποφοιτήσει από την καλύτερη ιδιωτική σχολή γυμναστών και μέχρι πρότινος κάλυπτε καθημερινά τεράστιες αποστάσεις (από τον Άγιο Στέφανο μέχρι την Ηλιούπολη) για να παραδίδει μαθήματα spinning και να γυμνάσει τους πελάτες του.

Πηγή: yourtipster.gr