Ηλίας Ψινάκης: 17 χρόνια στη σκιά του Ρουβά

Νέα εξομολόγηση για τη ζωή του ως μάνατζερ του Σάκη Ρουβά έκανε ο Ηλίας Ψινάκης ενώ αποκάλυψε πως γράφει και βιβλίο.

Τα ονόματα Ηλίας Ψινάκης και Σάκης Ρουβάς έχουν συνδεθεί άμεσα μετά από τη 17χρονη συνεργασία τους η οποία έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό όλων λόγω και της εκτόξευσης του Έλληνα τραγουδιστή σε εκείνη την περίοδο.

Μπορεί λοιπόν η συνεργασία τους να έληξε το 2004, δεκαοκτώ χρόνια πριν, όμως μέχρι και σήμερα δεν παύουν οι ερωτήσεις στον έναν για τον άλλον από τους δημοσιογράφους.

Ο Ηλίας Ψινάκης, μετά τα νέα του καρφιά προς τη Μαρίζα Ρίζου, σε νέα του συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You» μίλησε και πάλι για αυτή την συνεργασία ενώ έκανε και άλλες αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Αρχικά ανακοίνωσε πως γράφει βιβλίο κάτι το οποίο τον παρότρυναν οι φίλοι του να κάνει εδώ και χρόνια. Το βιβλίο πρόκειται για μια αυτοβιογραφία με το σκεπτικό του να είναι πως θα παρουσιάσει τη δική του αλήθεια για να αποφύγει τα ψέματα που διαδίδονται.

«Γράφω και βιντεοσκοπώ. Επειδή όμως είμαι υπερήλικας πια και δε θυμάμαι κάποια περιστατικά, φέρνω φίλους μου όσους ζουν για να μου τα θυμίσουν.», ανέφερε χαρακτηριστικά για το βιβλίο.

Ηλίας Ψινάκης: Με τον Ρουβά ακουγόταν το όνομά μου αλλά δεν ήξεραν το πρόσωπό μου

Μιλώντας στη συνέχεια για την δημοσιότητα του δήλωσε πως όποιος εκτίθεται (σ.σ. στη δημοσιότητα) θα τα «ακούσει» ότι και αν γίνει.

Ο ίδιος είπε ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με ότι και αν έχουν γράψει για αυτόν ούτε μήνυσε ποτέ κανέναν ακόμη και όταν γράφονταν «τέρατα» για τον ίδιο όσο ήταν μάνατζερ του Σάκη Ρουβά.

Ωστόσο δήλωσε πως πολλές φορές ένιωσε ότι τον έστηναν στον τοίχο και τον πυροβολούσαν. «Όταν γράφτηκε “ο γάμος μου με τον Σάκη” άνετα θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι είχαμε δώσει δικαίωμα. Όμως 17 χρόνια μαζί του ήμουν στη σκιά του. Ακουγόταν το όνομά μου αλλά δεν ήξεραν τη φάτσα μου.», είπε για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

Τέλος ανέφερε πως η εικόνα για αυτόν άλλαξε όταν βγήκε στην τηλεόραση και έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό.