Ηλιος επομενα επεισοδια: Άγρια επίθεση του Ιωάννου στον Στέφανου μέσα στη φυλακή - Τραμπουκισμός του Διονύση από κοπέλα στον δρόμο!

Ο Ηλιος έρχεται με νέα επεισόδια να φέρει πολλές εξελίξεις και ανατροπές.

Όλο και περισσότερες εξελίξεις που θα συζητηθούν φέρνει ο Ηλιος με τα επόμενα επεισόδια να εκτινάσσουν την τηλεθέαση.

Το Sportime είναι εδώ όπως και την προηγούμενη εβδομάδα για να σας αποκαλύψει όλα τα όσα θα γίνουν

Συγκεκριμένα, η Αλίκη θα βρεθεί με χαρτιά του εργοστασίου στα χέρια της, τα οποία δείχνουν παραποιημένα αποτελέσματα στις αναλύσεις.

Ακόμα ο Ιωάννου, κάνει επίθεση στη φυλακή στον Στέφανο, ενώ την ίδια ώρα η Γαλανού κάνει τα πάντα για να φέρει την Αθηνά απέναντι σε ένα τεράστιο δίλημμα.

Από κει και πέρα, η Ελένη θα πάρει τη μεγάλη απόφαση προκειμένου να πλησιάσει τον πατέρα της, με τα όσα ακούει ο Νίκος από το στόμα της να τον σοκάρουν.

Τέλος θα δούμε τη Λένα να μην είναι σίγουρη ότι ο Διονύσης είναι αθώος, ενώ μία κοπέλα συναντά τον δεύτερο στο δρόμο και του κάνει επίθεση.

Ηλιος: Τι θα δούμε απόψε!

Πολύ δυνατό επεισόδιο και σήμερα για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, με την Αλίκη βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο ένας σύμμαχος εμφανίζεται και στέκεται στο πλευρό της.

Τα προβλήματα της δεν έχουν τελειωμό, αφού θα συγκρουστεί με τη δικηγόρο της εταιρείας, κάτι που θα της δείξει ξεκάθαρα, το πόση δύναμη έχει το εργοστάσιο.

Στο σημαντικότερο κομμάτι του αποψινού επεισοδίου όμως, θα δούμε τον Δημήτρη να κάνει μία συμμαχία που κανείς δεν περίμενε, με μοναδικό στόχο να στήσει παγίδα και να πιάσει τον Στέφανο.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο πιστεύει ο ίδιος και μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως.