MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η Αλίκη τα φτιάχνει με τον Παύλο Σαρόγλου μετά την δολοφονία του Δημήτρη

Ο Ήλιος θα συνεχιστεί πλέον χωρίς τον Δημήτρη, με τον χαμό του να αλλάζει ολοκληρωτικά τις ζωές των ηρώων της σειράς.
Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η Αλίκη τα φτιάχνει με τον Παύλο Σαρόγλου μετά την δολοφονία του Δημήτρη

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Μία συγκλονιστική εξέλιξη θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 με τον θάνατο του Δημήτρη να φέρνει τα πάνω κάτω σε όσα ξέραμε μέχρι τώρα όπως αναφέρει το νέο «Ήλιος spoiler» που σας εξασφαλίσαμε.

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στη συνέχεια της καθημερινής σειράς. Ο Δημήτρης θα χάσει τη ζωή του. Τραγωδία και θρήνος για τους χαρακτήρες του Ήλιου. Πώς ακριβώς θα γίνει όμως το άγριο φονικό;

Αρχικά, ο Τζαφάρ κρατάει όμηρο τον Δημήτρη. Το γεγονός αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα την Αλίκη η οποία έχει άσχημο προαίσθημα για την ζωή του αγαπημένου της. Ο Δημήτρης τελικά αφήνεται ελεύθερος και προσπαθεί να φτάσει εγκαίρως στο σπίτι της Αλίκης καθώς αυτή κινδυνεύει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ.

Θα ακολουθήσει μακελειό έξω από το σπίτι της Αλίκης. Δημιουργείται μία άγρια συμπλοκή. Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από έναν από τους άντρας.

Η είδηση θα σοκάρει και θα βυθίσει στο πένθος τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Αλίκη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Η κόρη του βυθίζεται στη θλίψη. Οι συνάδελφοί του είναι σοκαρισμένοι. Μάλιστα αισθάνονται τύψεις για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν. Το ίδιο και η Αλίκη.

Ο Χρήστος με την Αθηνά αν και συντετριμμένοι καταφέρνουν να συλλάβουν τον άνθρωπο που προκάλεσε τη συμπλοκή με εντολή του Τζαφάρ. Το τραγικό συμβάν και ο χαμός του Δημήτρη επισκιάζουν όμως τα πάντα . Όλοι προσπαθούν να βρουν τη δύναμη να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Το νέο πρόσωπο που ανατρέπει τη ζωή της Αλίκης

Η Αλίκη όσο περνάνε οι μέρες τόσο παραπάνω κλείνεται στον εαυτό της και το μόνο που κάνει καθημερινά είναι να κλαίει. Ωστόσο, οι ανατροπές θα έρθουν σύντομα. Μία εγκυμοσύνη, ένας γάμος, ένα καλά κρυμμένο μυστικό και ένα νέο πρόσωπο αλλάζουν ξανά το σκηνικό.

Το νέο πρόσωπο δεν είναι άλλος από τον Παύλο Σαρόγλου τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός, Αντώνης Καρυστινός. Ο Παύλος είναι επιτυχημένος δικηγόρος με μία όμορφη οικογένεια. Μία στιγμή όμως αλλάζει τη ζωή του για πάντα. Οι δυνάμεις και οι αντοχές του σύντομα δοκιμάζονται. Ο ίδιος φαίνεται να έχει χάσει την πίστη του στο καλό και στην αγάπη και νιώθει πως το κακό παραμονεύει σε κάθε του βήμα.

Μέχρι που ο Παύλος γνωρίζεται με την Αλίκη. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά με το καιρό. Αν και είναι και οι δύο πολύ επιφυλακτικοί με όλα όσα πέρασαν το τελευταίο διάστημα, τελικά ρίχνουν τις άμυνές τους και καταφέρνουν να αφεθούν.

Η Αλίκη αναστατώνεται με την παρουσία του. Είχε αποκλείσει τον έρωτα και τη συντροφικότητα μετά το χαμό του Δημήτρη, ωστόσο ο Παύλος θα είναι το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ