Ήλιος επόμενα επεισόδια: Μοιραία επίθεση και αγωνία για τη ζωή του! Ο Δημήτρης χαροπαλεύει ύστερα από επίθεση που δέχεται και όλοι αγωνιούν.

Μοιραία επίθεση και αγωνία για τη ζωή του! Ο Δημήτρης χαροπαλεύει ύστερ από μια επίθεση που δέχεται και όλοι αγωνιούν...

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ένα απρόσμενο γεγονός ταράζει του ήρως του σήριαλ «Ήλιος», το οποίο προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 και φιγουράρει ψηλά στη μάχη για την τηλεθέαση.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Απαγωγή, διαθεσιμότητα και ενέδρα

Η υπόθεση της μικρής μετανάστριας Αζίζα, δεν είναι καθόλου εύκολη και στην πορεία της σειρά θα δούμε τη ζωή του Δημήτρη να μπαίνει σε μεγάλη κίνδυνο. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης και η Αλική προσπαθούν να εντοπίσουν την οικογένεια της μικρής όμως κάποιοι την απάγουν και το ζευγάρι ξεκινά έρευνα για τον εντοπισμό της.

Ο Λαϊνάς αρχίζει επαφές με τον Τζαφάρ, πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση, ο οποίος και εκβιάζει τον αστυνόμο με τη ζωή της Αζίζα ώστε να μη δώσει ένα στικάκι με σημαντικά στοιχεία στην Αστυνομία.

Ο Δημήτρης από την πλευρά του κρύβει το στικάκι και αποκρύπτει από τις Αρχές πως το έχει στην κατοχή του. Στην πορεία μάλιστα βρίσκει κάποια στοιχεία που τον οδηγούν στο σπίτι που πιστεύει οτι κρύβουν το κοριτσάκι. Δεν τη βρίσκει εκεί όμως…

Στη συνέχεια λαμβάνει ένα βίντεο από τον Τζαφάρ το οποίο δείχνει την την Αζίζα να παρακαλάει για βοήθεια. Ελπίδες γεννιούνται ότι θα βρουν τη μικρή καθώς αναγνωρίζουν κάποιες φωνές.

Σύντομα όμως ο Δημήτρης θα τεθεί σε διαθεσιμότητα… Κι αυτό καθώς η Αθήνα βγάζει ένταλμα προκειμένου η αστυνομία να ψάξει το στικάκι στο σπίτι της Αλίκης, αλλά και στη φάρμα. Ο Δημήτρης όμως αρνείται να το παραδώσει να πρώτα δεν βρεθεί η Αζίζα.

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά για τον Δημήτρη, θα δεχτεί ενέδρα καθώς βρίσκεται έξω από το σπίτι που κρατούν την Αζίζα. Η επίθεση είναι αιματηρή και ο Λαϊνάς μεταφέρεται στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

Η Αλίκη ούσα συντετριμμένη νιώθει τύψεις καθώς εκείνη ευθύνεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Αζίζα…

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (27/1/2022)

Η Αλίκη αναστατώνεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Αζίζα κινδυνεύει ακόμη και μέσα στο σπίτι της. Ο Δημήτρης συνεχίζει την προσπάθεια να βρει τη μητέρα της μικρής, αλλά είναι φανερό πως οι συγκάτοικοί της κάτι φοβούνται και δεν μιλάνε.

Την ίδια στιγμή, δηλώνεται η εξαφάνιση ενός δημοσιογράφου που φαίνεται να εμπλέκεται στην ιστορία της μικρής. Η Λήδα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να μιλήσει στον αδελφό του. Η Αλίκη βρίσκει την γυναίκα στην οποία είχε εμπιστευθεί την Αζίζα η μητέρα της.

Η Νέλλη, στην άρνηση του Μιχάλη να της πει τι έχει συμβεί, αποφασίζει να το μάθει μόνη της και βρίσκει τον Σπύρο… Η αλήθεια που θα μάθει απ’ αυτόν θα ανατρέψει ό,τι πίστευε μέχρι τώρα για τον Μιχάλη.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο