Ήλιος επομενα επεισόδια: Χωρίς τέλος οι κατηγορίες κατά του Διονύση - Σε απόγνωση ο Στέφανος!

Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις που φέρνει ο Ήλιος και αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση.

Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις που φέρνει ο Ήλιος και αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση.

Το sportime όπως και την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται εδώ για να σας μεταφέρει όλες οι λεπτομέρειες, για τα όσα αναμένεται να δείτε στη συνέχεια.

Αρχικά θα δούμε τη Χρυσάνθη με τη μητέρα της να πέρνουν μία πολύ κακή περίοδο παρά την εισαγωγή της δεύτερης στο νοσοκομείο, που θα μπορούσε να αλλάξει τις επαφές μεταξύ τους.

Ο Διονύσης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού βλέπει τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του να γίνονται όλο και περισσότερες και ψάχνει να βρει λύσεις.

Σε διαφορετικό κλίμα εντελώς όμως είναι ο Νικήτας και η Λήδα, που δείχνουν να περνούν πολύ όμορφες στιγμές μαζί με το Χάρη και μάλιστα θα του κάνω μία πολύ σοβαρή πρόταση.

Τέλος θα δούμε την Ελένη να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον πατέρα της με τη Μαριάνθη να πράττει και εκείνη το ίδιο.

Ήλιος: Όσα θα δείτε σήμερα!

Και σήμερα η άκρως επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται στους δέκτες μας με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο που σίγουρα θα προκαλέσει.

Συγκεκριμένα θα δούμε την Αθήνα να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα της ζητάει ο Στέφανος και φυσικά δεν μπορεί να του τα δώσει.

Η Ελένη πασχίζει την ίδια στιγμή να αντιμετωπίσει την εμφάνιση του πατέρα της που σίγουρα δεν περίμενα κάνεις, ο οποίος την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμα μικρό παιδάκι.

Έτσι, οι επαφές που θα έχουν και η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια απουσίες είναι κάτι που θα απασχολήσει και στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Απόπειρα αυτοκτονίας του Διονύση – Η Αζίζα είδε τον φόνο της μητέρας της;