Ηλιος επομενα επεισοδια: Έρχονται προσθαφαιρέσεις - Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1

Έρχονται προσθαφαιρέσεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.

Ηλιος επομενα επεισοδια: Τα πάνω κάτω από άποψη προσώπων αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.

Ο Ήλιος έχει καταφέρει να βρίσκεται ψηλά στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης και τα όσα θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια υπόσχονται συγκινήσεις.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, πρωταγωνιστής της σειράς θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν έπειτα από δύο συναπτά έτη παρουσίας όμως σύμφωνα με το νέο «Ήλιος spoiler» την απώλεια διαδέχεται μια προσθήκη.

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Κάππα ο οποίος ετοιμάζεται να εισβάλει στη σειρά του ΑΝΤ1 σε ρόλο έκπληξη που θα αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες.

Ηλιος επομενα επεισοδια: Έρχονται προσθαφαιρέσεις - Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό  «My TV», ο Κώστας Κάππας έχει έρθει σε συμφωνία με το κανάλι προκειμένου να μπει στο σίριαλ και να υποδυθεί τον αδερφό του Νικήτα.

Μάλιστα, η είσοδος του ηθοποιού στην τηλεοπτική σειρά ο Ήλιος, αναμένεται να γίνει άμεσα με τις εξελίξεις να τρέχουν καθώς ο αδερφός του Νικήτα εισβάλει μετά από αρκετά χρόνια στην ζωή του.

Τα δύο αδέρφια δεν έχουν επαφές για έναν πολύ σοβαρό λόγο και η Λήδα σκοπεύει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τους δει και πάλι ενωμένους!