Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή στο Λουκά να σκοτώσει τον Στέφανο

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «ο Ήλιος»!

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς, «ο Ήλιος» και το Sportime είναι εδώ να σας τα πει όλα με κάθε λεπτομέρεια με το νέο μεγάλο «Ήλιος spoiler».

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, δείχνει ανεπηρέαστο αναφορικά με την τηλεθέαση, μετά και την αλλαγή της ώρας προβολής του και μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και είμαστε εδώ για να σας τις αποκαλύψουμε καθώς η Αλεξάνδρα δίνει εντολή στο Λουκά να σκοτώσει τον Στέφανο!

Ο Δημήτρης δείχνει να συνέρχεται αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά την Αθηνά και τον Στέφανο, τη στιγμή που προκαλεί αναστάτωση η είδηση, πως η αστυνομία εντόπισε το πτώμα μιας γυναίκας.

Ακόμη, η γιαγιά του Χάρη, μετά τα άσχημα αποτελέσματα των εξετάσεων παίρνει την απόφαση να φύγουν από το νησί καθώς δεν επιθυμεί ο μικρός εγγονός της να κάνει μια θεραπεία που τα αποτελέσματα θα είναι άγνωστα.

Παράλληλα,  ο Δημήτρης θα μπει κρυφά στο γραφείο του Στέφουν όπου και θα βρει την κρυμμένη γραφομηχανή.

Ο Χρήστος είναι σίγουρος πλέον πως ο Διοικητής είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα όσα έχουν καταγγείλει οι κακοποιημένες γυναίκες στο φόρουμ και θα τα αποκαλύψει όλα στη Δάφνη.

Τέλος, ο Δημήτρης είναι έτοιμος να μιλήσει ανοιχτά στην Αθηνά για τον Στέφανο, όμως μια νέα εξέλιξη θα τους σοκάρει και θα αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες γύρω από την υπόθεση!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, «ο Ήλιος»  (29/11, 17:30)

Η Αθηνά εστιάζει στην υπόθεση του τροχαίου, αποφασισμένη να τιμωρήσει τον ένοχο, όμως μια ανατροπή αλλάζει τις ισορροπίες.

Η Αλίκη είναι μεν ανακουφισμένη από την αθώωσή της, αλλά αισθάνεται μια αόρατη απειλή.

Παράλληλα, η Νάντια βρίσκει στο πρόσωπο του Δημήτρη έναν σύμμαχο και προστάτη. Ο Δημήτρης απογοητεύεται όταν μαθαίνει τα αποτελέσματα της έρευνας στο νησί, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τη βιολογική του μητέρα, αλλά η απόφασή του αυτή τον βάζει σε νέες περιπέτειες.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χάρη σοκάρουν τη γιαγιά του και τη Λήδα.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο