Ηλιος επομενα επεισοδια: Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Στέφανο στη φυλακή - Ένα πρόσωπο από το παρελθόν αναστατώνει την Ελένη

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.

Ηλιος επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ανατροπές θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ήλιος και το Sportime έχει όλες τις πληροφορίες μέσω ενός νέου «Ήλιος spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με την δεύτερη σεζόν του να χαρίζει στο κανάλι υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για την κατάθεση της Γαλανού στην Αστυνομία, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς ο Στέφανος αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό  «My TV», στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αλεξάνδρα να βρίσκει το ψυχικό σθένος και να επισκέπτεται τον Στέφανο στη φυλακή προκειμένου να αντικρίσει κατάματα τον δολοφόνο του γιου της.

Μάλιστα, εκεί δεν θα βρεθεί μόνο για να μιλήσει στον Στέφανο ζητώντας του εξηγήσεις αλλά και για να πάρει πίσω το αίμα της μέσω της εκδίκησης για τον Φίλιππο.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της καθώς ένα πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή της για να την αναστατώση.

Αυτός θα είναι ο πατέρας της ο Νίκος, που την είχε εγκαταλείψει όταν αυτή ακόμη ήταν μικρή και πλέον δεν γνωρίζει πως να τον αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Παράλληλα, σοκαρισμένοι είναι ο Χρήστος και η Σοφία καθώς τα γεγονότα μαρτυρούν πως ο Διονύσης δεν είναι αυτό που δείχνει αλλά κρύβει ένα άλλο πρόσωπο το οποίο σύντομα θα ανακαλύψουν.

Δύσκολες ώρες θα βιώσει όμως και η Αλίκη που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον εφιάλτη καθώς θα αντιληφθεί πως ένας εργάτης από το εργοστάσιο την παρακολουθεί.

Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να καταστρώσει ένα επικίνδυνο σχέδιο σύμφωνα με όσα στοιχεία του έχει αποκαλύψει ο Στέφανος κατά την ομολογία του.

Τέλος, τα χαρμόσυνα νέα για την υγεία του μικρού Χάρη, έχουν κάνει την Λυδία και τον Νικήτα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές.