Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά δεν θέλει ο Στέφανος να έχει επαφές με το παιδί - Η Λήδα φροντίζει τον αδελφό του Νικήτα

Ο Ήλιος συνεχίζεται και εμείς σας παρουσιάζουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από τη συνέχεια.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Στο νέο «Ήλιος spoiler» της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, η Αθηνά συνεχίζει την αντιπαράθεσή της με τον Στέφανο όσον αφορά το παιδί τους.

Ο Ήλιος έχει χτίσει το δικό της κοινό και βρίσκεται ψηλά στα νούμερα στην τηλεθέαση το απόγευμα. Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της γεμάτης δράσης σειρά φαίνεται πως κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενα spoiler, ο Δημήτρης μαθαίνει της παρανομίες της Γαλανού. Στη συνέχεια της σειράς βρίσκει και στοιχεία που την ενοχοποιούν για πολλά. Η Γαλανού μετά τις αποκαλύψεις θα προτείνει στον Δημήτρη και στην Αθηνά μία συμφωνία που δεν περιμένουν.

Η Αλίκη ψάχνει να βρει του γονείς της μικρής μετανάστριας που βρήκε. Ωστόσο όλες οι πόρτες που χτυπάει είναι κλειστές και το μυστήριο συνεχίζεται.

Η Λήδα μένει έκπληκτη ανακαλύπτει ότι ο καινούργιος ασθενής που φροντίζει είναι ο αδελφός του Νικήτα. Η αντίδραση του Νικήτα θα την αιφνιδιάσει ακόμη περισσότερο.

Η Αθηνά είναι αμείλικτη με τον Στέφανο και του αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί τους στο μέλλον. Η Νέλλη πιέζει τον Μιχάλη να της πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης, 18 Ιανουαρίου

Η Αθηνά πιέζεται από την απαίτηση του Στέφανου να ασκήσει τα δικαιώματά του ως πατέρας του παιδιού που περιμένουν, ενώ ο Ιωάννου της κάνει μία εξωφρενική πρόταση που ωστόσο φαίνεται να την φέρνει σε δίλημμα. Η Ελένη συγκρούεται έντονα με τον πατέρα της.

Ο Διονύσης συλλαμβάνεται και η Λένα συνεχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του. Η Αλίκη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και να καταγγείλει δημόσια όσα γνωρίζει για τη μόλυνση του ποταμού από το εργοστάσιο. Η Ελένη επισκέπτεται ξανά τον πατέρα της και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο