Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά δεν θέλει το μωρό - Απειλούν τον Διοικητή με ξεσκέπασμα

Δεν σταματάνε οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και εμείς στo Sportime σας έχουμε τα νεότερα «spoiler» για τη συνέχεια της.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να είναι καταιγιστικές και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σας έχουμε ήδη αναφέρει για το νέο «Ήλιος – spoiler» με την νέα παρενόχληση του Διοικητή όπως και για την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα που θα υποδυθεί η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

Οι επερχόμενες εξελίξεις θα έχουν ξανά τον Διοικητή, Πάνο Σταματίου στο επίκεντρο με ένα πρόσωπο να προσπαθεί να ξεσκεπάσει όλα τα μυστικά του. Πρωταγωνιστικό ρόλο ωστόσο θα έχει και η Αθηνά καθώς η εγκυμοσύνη της την έχει μπερδέψει συναισθηματικά.

Ήλιος: Αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή. Όταν τελικά η ταυτότητά της αποκαλύπτεται, ανατρέπονται όλα όσα πίστευαν γι’ αυτήν.

Η Αλίκη, ενώ αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος είναι ή όχι νεκρός, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια. Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό της θέμα , κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες.

Ο Διοικητής επισκέπτεται ξανά την Σοφία και την τρομοκρατεί, αναγκάζοντάς την να μιλήσει στο Χρήστο. Ο μικρός Χάρης, μπροστά στην επιθυμία του να ζήσει, μπαίνει στο δίλημμα να κάνει κάτι που τον ζορίζει πολύ.

Τα αισθήματα της Αθηνάς για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, ενώ η Εύα μαθαίνει πως ο Ιάσωνας χώρισε με την Ελένη.

Ο Διοικητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς υπάρχει κάποιος που απειλεί να ξεσκεπάσει τη σκοτεινή πλευρά του.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Διοικητής πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκβιαστή του – Ο Χάρης δεν βρίσκει χρήματα για την θεραπεία