Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Γαλανού λέει τα πάντα στην αστυνομία για τις σχέσεις Αργύρη - Μαρκάτου - Νεκρή η μητέρα της Αζίζα!

Πανικό φέρνει ο Ήλιος στα επόμενα επεισόδια του προκειμένου να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Ο Ήλιος είναι και φέτος μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την τηλεθέαση.

Οι σεναριογράφοι ξέρουν ακριβώς τι θέλει το κοινό και έτσι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης παραδέχεται ότι ήταν μέλος μίας συμμορίας στη Νέλλη, χωρίς να είναι καθόλου περήφανος για τα όσα έχει κάνει.

Η Γαλανού θα βρεθεί στο τμήμα προκειμένου να κάνει αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Αργύρη αλλά και τα όσα έχει να κάνει ο Μαρκάτος με αυτή.

Από κει και πέρα, η μικρή Αζίζα θα έχει πολύ μεγάλη βοήθεια από την Αλίκη, αλλά ο Δημήτρης δεν θα έχει καλά νέα για τη μητέρα της.

Ήλιος: Τι θα δούμε απόψε!

Και σήμερα η άκρως πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 φέρνει ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους τηλεθεατές.

Θα δούμε λοιπόν την Αλίκη, να πείθει τα θύματα του εργοστασίου προκειμένου να κάνουν αγωγή όλοι μαζί.

Ακόμα ο Νίκος κάνει τα πάντα για να έρθει πάλι κοντά στην Ελένη, η οποία ωστόσο διστάζει πολύ στο να τον αφήσει να μπει πάλι στη ζωή της.

Ο Δημήτρης ανακρίνει την κόρη της Γαλανού, αλλά και τον Στέφανο, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι η Γαλανού είναι μπλεγμένη σε πάρα πολλά.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο