Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης είναι ζωντανός στο σπίτι της Νάντιας!

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ήλιος», θα ανατρέψουν τα πάντα και θα αποκαλύψουν πως ο Δημήτρης είναι ζωντανός στο σπίτι της Νάντιας!

O «Ήλιος» συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να είναι πιο ανατρεπτικά από ποτέ καθώς θα αποκαλυφθεί πως ο Δημήτρης είναι ακόμη ζωντανός και βρίσκεται στο σπίτι της Νάντιας!

Η σειρά του ΑΝΤ1, παρότι προβάλλεται για δεύτερη σεζόν, έχει κάνει φέτος το «μπαμ» στη τηλεθέαση κερδίζοντας την εκτίμηση του κοινού που το παρακολουθεί με αγωνία, καθώς η σειρά προβάλλεται πριν τις «Άγριες Μέλισσες» γεγονός που έχει μετρήσει θετικά.

Το Sportime είναι από την πρώτη στιγμή παρών στις εξελίξεις και σας αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την πορεία του σίριαλ, με το τελευταίο «Ήλιος spoiler» να αφορά την αποφυλάκιση της Αλίκης.

Πλέον, όμως αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι η εξαφάνιση του Δημήτρη που παρότι πολλοί τον θεωρούν νεκρό, τα επόμενα επεισόδια έρχονται για να τους διαψεύσουν.

Με την αγωνία να μεγαλώνει, η Αλίκη θα συνεχίσει απελπισμένη την αναζήτηση του καθώς δεν μπορεί να βρει κανένα στοιχείο που να αφήνει ελπίδες πως είναι ζωντανός.

Εκείνος όμως βρίσκεται ανυποψίαστος στο σπίτι της Νάντιας που τον φροντίζει, όμως στο μυαλό της έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για αυτόν.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά μαθαίνει πως ο Δημήτρης γνωρίζει την ταυτότητα της γυναίκας στην οποία ανήκει το dna που βρέθηκε στη δολοφονία του Βολίδη.

Ο Νικήτας μαθαίνει από την Λήδα πως κάποιος την παρακολουθεί ενώ ο Χρήστος με την Δάφνη ψάχνουν με αγωνία το μωρό και έχουν στήσει ένα σχέδιο για να καταφέρουν να το πάρουν στα χέρια τους.

Πιο συγκεκριμένα, θα φροντίσουν να κλείσουν ένα ραντεβού προκειμένου να κάνουν ένα βήμα προς το μωρό όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» (25/10, 20:00)

Η Αλίκη λέει όλη την αλήθεια στον Δημήτρη για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Βολίδης.

Ο Δημήτρης αισθάνεται προδομένος. Πηγαίνει έξαλλος στο κελί της Αλεξάνδρας να την ενημερώσει ότι θα φροντίσει ο ίδιος να μην βγει ποτέ από τη φυλακή.

Ο Χρήστος παρόλο που είναι τόσο κοντά στη Δάφνη και το παιδί του, δεν καταφέρνει να τους εντοπίσει. Χάνει το κουράγιο του και είναι σίγουρος πια ότι δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πίσω το παιδί του.

Η Ελένη αρχίζει να πιστεύει ότι η Ελπίδα κάτι κρύβει σε σχέση με τον Ιάσονα. Η Δάφνη κανονίζει να φύγει παράνομα από τη χώρα με το μωρό, όμως τα σχέδιά της θα ανατραπούν βίαια.

Η Αλίκη είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στην Αστυνομία και ζητάει από τον Δημήτρη να την συγχωρέσει.