Ηλιος επομενα επεισοδια: Ο Διονύσης αντιμέτωπος με τον εφιάλτη - Η Αθηνά σοκάρει τον Στέφανο

Ο Ηλιος συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, θα ζωντανέψει ο εφιάλτης για τον Διονύση!

Ηλιος επομενα επεισοδια: Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς, ο Ήλιος σύμφωνα με όσα αναφέρει το νέο «Ήλιος spoiler».

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, έχει κατορθώσει στη δεύτερη σεζόν της προβολής του να βρίσκεται συνεχώς ψηλά στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης και όχι άδικα.

Ειδικά τα τελευταία επεισόδια της σειράς ήταν γεμάτα από ανατροπές αλλά και όσα θα δείτε στα επόμενα θα σας συγκλονίσουν.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την κρίση στη σχέση της Λήδας και του Νικήτα, όμως σε δύσκολη θέση θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Διονύσης που θα δει τον εφιάλτη να ζωντανεύει μπροστά του.

Πιο συγκεκριμένα, οι πολλές καταγγελίες εις βάρος του φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρωταγωνιστή της σειράς που πλέον βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν για τον ίδιο.

Φοβούμενος τις κυρώσεις που θα έχει για τις πράξεις του και δεν θα αντέξει άλλο από την πίεση του δημόσιου διασυρμού και προσπαθεί να αυτοκτονήσει!

Κάτι τέτοιο όμως τελικά δεν θα γίνει καθώς θα τον προλάβουν την τελευταία στιγμή και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, στο προσκήνιο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Στέφανος που αν και βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα φαίνεται πως θεωρεί τον εαυτό του ικανό να κάνει κουμάντο στην Αθηνά.

Εκείνη όμως δεν θα διστάσει να του κόψει τον αέρα, δείχνοντας του για πρώτη φορά το σκληρό της πρόσωπο, γεγονός που θα τον σοκάρει και θα τον κάνει να αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα για την σχέση τους.

Ο ψυχολογικός πόλεμος που της ασκεί φαίνεται να μην λειτουργεί πια γεγονός που θα τον φέρει σε απόγνωση.

Τέλος, η Αλίκη συνεχίζει την μάχη που δίνει για να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο του εργοστασίου, θα έρθει όμως αντιμέτωπη με πολλά εμπόδιο τα οποία θα κληθεί να ξεπεράσει και σε αυτή της την προσπάθεια θα έχει ως σύμμαχο τον Δημήτρη.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο