Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης ανακαλύπτει στοιχεία στο γραφείο του Στέφανου που τα ανατρέπουν όλα

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος» συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στη τηλεθέαση και το Sportime σας αποκαλύπτει όλα όσα αναφέρει το νέο «Ήλιος spoiler».

Παρότι πλέον προβάλλεται σε νέα ώρα (17:30), ο Ήλιος έχει καταφέρει να μην χάσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί με αγωνία όλες τις εξελίξεις και το Sportime σας έχει αποκαλύψει όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Πλέον όμως οι νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως ο Μιχάλης θα ανακαλύψει στοιχεία στο γραφείο του Στέφανου που θα τα ανατρέψουν όλα.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά και ο Στέφανος απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην εκδρομή τους,  όμως όλα μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

Η Ελπίδα αποφασίζει να εξηγήσει στον Δημήτρη τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει τον Ιάσωνα ενώ ο Δημήτρης κάνει τα πάντα προκειμένου να την πείσει να του πει για το αληθινό πρόσωπο του γιου του Μενέλαου.

Παράλληλα, η Λήδα καταρρακωμένη προσπαθεί μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια να συμπαρασταθούν στον μικρό Χάρη μετά τα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Αλίκη και ο Δημήτρης βιώνουν δύσκολες ώρες με τη σχέση τους να μην μπορεί να βρει τα πατήματα της μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τέλος, ο Δημήτρης σκέφτεται σοβαρά να πάρει την τελική απόφαση για την σχέση τους, που θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» (25/11, 17:30)

Η επανένωση της Αλίκης και του Δημήτρη είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο. Η Νάντια εξομολογείται στον Δημήτρη πως αυτός που προσπάθησε να την σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου. Ο Δημήτρης για να την προστατέψει τη φέρνει να μείνει στο σπίτι με την Αλίκη και τα παιδιά.

Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της λέει πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν.

Μια νέα υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο, με ένα θανατηφόρο τροχαίο που προκαλεί γόνος πλούσιας και ισχυρής οικογένειας της τοπικής κοινωνίας.