Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος απαγάγει Άρη και Ιάσωνα και απειλεί τον Δημήτρη με τις ζωές τους!

Ο Ήλιος συνεχίζει να καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές και να η συνέχεια κόβει την… ανάσα.

Όλο και περισσότερες εξελίξεις που θα σοκάρουν θα έχει ο Ήλιος στα επόμενα επεισόδια, θέλοντας ακόμα καλύτερα νούμερα στην τηλεθέαση.

Η υπόθεση της σειράς δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο και το ΑΝΤ1 δίνει στους τηλεθεατές αυτό που θέλουν, κρατώντας τους σε απόλυτη αγωνία για τι συνέχεια.

Μετά τα όσα σας αποκαλύψαμε λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα, ερχόμαστε με νέα spoilers, για εσάς που θέλετε να τα μαθαίνετε όλα λίγο γρηγορότερα.

Αρχικά θα δούμε τον Στέφανο να έχει πλέον ξεκάθαρες υποψίες, ότι ο Δημήτρης γνωρίζει το ποιος πραγματικά είναι και το τι θέλει να πετύχει.

Πλέον πρώτο του μέλημα είναι να βρει κάποιο τρόπο να φύγει, προκειμένου αν αποκαλυφθούν τα σχέδια του, να είναι ασφαλής.

Από κει και πέρα, η Αθηνά δε γνωρίζει τίποτα από όσα έχουν γίνει, αφού είναι αλλού το μυαλό της, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ξεπεράσει την απόπειρα που έγινε εναντίον της, ενώ το μόνο που θέλει είναι να συγκεντρωθεί στην εγκυμοσύνη της.

Ακόμα θα δούμε τον Άρη να εξαφανίζεται, κάτι που θα δημιουργήσει ένα σοκ στην οικογένεια του, που θα αρχίσουν να τον ψάχνουν.

Δεν ξέρουν όμως ότι ο Στέφανος βρίσκεται πίσω από όλα, κάτι που όμως σίγουρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους, με τα όσα φοβούνται να επιβεβαιώνονται.

Ήλιος: Τι θα δούμε σήμερα!

Πολλές θα είναι οι εξελίξεις και σήμερα στον Ήλιο, αφού ο Δημήτρης και η Αλίκη έρχονται πάλι σε κόντρα, με τη δεύτερη να του λέει ότι αν δε τη συγχωρέσει, ότι πρέπει να χωρίσουν.

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης έχει πολλά στο μυαλό του και ζητάει με κάθε τρόπο από τη Νάντια να του δώσει μία νέα περιγραφή, για τον άνθρωπο που έχει κάνει όλα τα εγκλήματα.

Την ίδια στιγμή θα δούμε τη Δάφνη να βρίσκει σε ένα φόρουμ κακοποιημένων γυναικών, στο οποίο θα δει κάτι το οποίο θα τη σοκάρει.

Δείτε το τρέιλερ: