Η Ιωάννα Μαλέσκου θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν την τηλεοπτική της εκπομπή, με κάποιους νέους συνεργάτες να μπαίνουν στην ομάδα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα ανανεώσει την εκπομπή της Love it στον ΣΚΑΙ, με την είσοδο στο τιμ της, δύο νέων προσώπων.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν την τηλεοπτική της εκπομπή, με κάποιους νέους συνεργάτες να μπαίνουν στην ομάδα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφυγε με καρφάρα από την εκπομπή της.

Στα νεότερα όσον αφορά την εκπομπή της. Το «Love it» θα συνεχίσει να προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μάλεσκου, όμως θα την ανανεώσει σε κάποιον βαθμό. Αφού συμπαρουσιάστρια της θα είναι η Μάρτζυ Λάζαρου. Η οποία θα έχει μάλιστα και σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία της εκπομπής.

Ενώ κοντά στην δεύτερη θέση είναι ο Πωσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παραγωγός είναι σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, εδώ και καιρό. Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει αλλά θεωρείται «κλεισμένος».

Οι δυο τους θα πάρουν τις θέσεις των Μάνου Μανιάτη και Παναγιώτη Χατζηδάκη. Ο πρώτος το έκανε μάλιστα γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δεν θα συνεχίσει στο «Love it».

Υπάρχει όμως και μια τρίτη θέση ανοιχτή. Οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν πως το πάνελ θα αποτελείται και φέτος από δύο άντρες και μία γυναίκα και όχι δύο γυναίκες.

Οπότε για την θέση του άντρα που απομένει από τα δοκιμαστικά έχουν περάσει μεταξύ άλλων οι Σάκης Κατσούλης, Δημήτρης Σαράντος, Θάνος Κλωνόπουλος και ο Άρης Λουμάκης των Rec.

Ωστόσο, ακούγεται έντονα ότι το τέταρτο μέλος θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Χριστίνα Κολέτσα πήγε στη θάλασσα και άναψε τα αίματα!

Γιατί εξαφανίστηκε ο «Γιάγκος Δράκος»;

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Εξαφανίστηκαν» οι Έλληνες από τα παιχνίδια τους…