Ιωάννα Τούνη: «Λιώνει» στους κοιλιακούς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη παλεύει να κάνει κοιλιακούς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της κάνει τη ζωή... δύσκολη

Το πάθος που έχει για τη γυμναστική η Ιωάννα Τούνη δεν κρύβεται. Η γνωστή influencer το συνδύασε περνώντας στιγμές με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, αλλά η σωματική άσκηση δεν βγαίνει από το πρόγραμμά της. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει το δικό της επιχειρείν με το δικό της brand ρούχων, παρουσία στο J2US και φυσικά τη γνωστή ζωή της influencer στα social media.

Τέτοιο αγαλματένιο κορμί άλλωστε, χρειάζεται κόπο για να συντηρηθεί. Ωστόσο, που και που χρειάζεται και ένα έξτρα κίνητρο για να αποδώσουν τα έντονα work outs.

Σ’αυτό την βοηθάει ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος τη δελέαζε με μια κουταλιά υγρής σοκολάτας για να βγάλει τα σετ των κοιλιακών.

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και αν κρίνει κανείς από το βίντεο που ανέβασε η influencer στα social media, αυτόματα διαπιστώνει το δεύτερο.

Η Ιωάννα Τούνη να παλεύει με τους κοιλιακούς και το μοντέλο – παρουσιαστής να την πειράζει κουνώντας το κουτάλι με τη σοκολάτα. Κυριολεκτικά, πιο δύσκολο είναι να συγκρατηθεί κανείς και να μην βουτήξει στο γλυκό, παρά να ολοκληρώσει το σετάκι των κοιλιακών.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το βίντεο με τους… γλυκούς κοιλιακούς

 

Παράλληλα, η πρωινή εκπομπή του OPEN έδειξε και το ποδαρικό που έκανε η φίλη της Ιωάννας, Δήμητρα Αλεξανδράκη, στο καινούριο της σπίτι.

Μάλιστα, της άφησε τα λουλούδια μέσα σε μίξερ, καθώς ακόμα δεν έχει προλάβει να ξετυλίξει και να ξεπακετάρει τα βάζα και τα λοιπά είδη. Ένα σπίτι εκπληκτικό, άλλο να σας το λέει κανείς και άλλο να το βλέπετε!