Ιωάννα Τούνη: Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις μετά την αποκάλυψη του προσώπου που διοχέτευσε βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Δείτε την απάντηση του άνδρα που κατηγόρησε η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του revenge porn βίντεο.

Ιωάννα Τούνη: Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις μετά την αποκάλυψη του προσώπου που διοχέτευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Η γνωστή influencer το βράδυ του Σαββάτου (15/1) με μια σειρά από Instagram Stories έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του άνδρα, ο οποίος είναι ο Μάκης Κατμετζόγλου.

Ο ίδιος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, μιλώντας για αναίτια επίθεση εναντίον του.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της», έγραψε.

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Εξάλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος», καταλήγει.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο