×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

J2US: Αποχώρησε η Άσπα Τσίνα από το σόου


    Γεωργία Τσιαρλή

J2US: Αποχώρησε η Άσπα Τσίνα από το σόου


Η Άσπα Τσίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US.

Την Άσπα Τσίνα την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Fame Story και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις φαρμακερές της ατάκες.

Στο J2US του Open TV έκανε το come back της, αλλά και εκεί είχε αρκετές συγκρούσεις με την κριτική επιτροπή.

Η Άσπα Τσίνα μέσα από ένα βίντεο το οποίο μοιράστηκε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το φιλανθρωπικό μουσικό show του Open για λόγους υγείας.

Η ίδια τόνισε ότι το επεισόδιο του J2US που θα προβληθεί το Σαββάτο, 23 Μαΐου είναι το τελευταίο στο οποίο θα τη δούμε να τραγουδάει. Για την ιστορία, η Άσπα Τσίνα συμμετείχε στο show τραγουδώντας μαζί με τον Μάριο Πρίαμο.

«Κάποιες μάχες στη ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια –όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά.

Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται», είπε η Άσπα Τσίνα εξηγώντας ότι ο οργανισμός της είναι πολύ καταπονημένος και οι γιατροί της συνέστησαν έναν μήνα ξεκούραση.

«Δεν θα ήθελα να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη», σημείωσε η Άσπα Τσίνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

OK! Mission accomplished. ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aspa Tsina (@aspatsinaofficial) στις