Αλεξάνρου, Κελεκίδου και Καινούργιου στο J2US

Πώς κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου να μιλά on air στο J2US για τα εσώρουχα του Δημήτρη Αλεξάνδρου; Κι όμως.

J2US: Το βράδυ του Σαββάτου (16/10) Κέλλυ Κελεκίδου και Δημήτρης Αλεξάνδρου τραγούδησαν το «Δεν σου κάνω τον Άγιο» και όταν ήρθε η ώρα της κριτικής επιτροπής, την παράσταση έκλεψε η… Κατερίνα Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερινά» βρέθηκε στο «Just the 2 of us» και λίγο πριν αρχίσουν οι κριτές να αναλύουν τα όσα είδαν, η Καινούργιο το πήγε σε… άλλο επίπεδο.

Προκειμένου ο Αλεξάνδρου να πείσει τον κόσμο να τον ψηφίσει, η Κατερίνα τον προέτρεψε να φορέσει ένα εσώρουχο λεοπάρ το οποίο διαθέτει και το οποίο έχει δει η ίδια όπως παραδέχθηκε!

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη ο οποίος εύλογα αναρωτήθηκε «… το βρακί του εσύ που ξέρεις οτι είναι λεοπάρ;», με την Καινούργιου να εξηγεί ότι έχει τύχει να δει τον Δημήτρη να αλλάζει στα καμαρίνια της εκπομπής που βγαίνουν μαζί.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι είναι φίλοι τόσα χρόνια και ότι δεν νιώθει τίποτα ο ένας για τον άλλον ακόμη κι αν βρεθούν χωρίς ρούχα οι δυο τους σε ένα δωμάτιο όπως χαρακτηριστικά είπε!  Κάπου εκεί «πετάχθηκε» ο Αλεξάνδρου για να εκστομίσει την ατάκα «… θα κλείσουν σπίτια!».

Τόσο ο Κοκλώνης όσο και οι υπόλοιποι είχαν μείνει εμβρόντητοι με τις αποκαλύψεις με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά»! Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής όπως ήταν φυσικό αναρωτήθηκε «Που είναι η Τούνη

Δείτε παρακάτω το «τρελό» σκηνικό στο J2US