Ο Τζέιμς Καφετζής δεν θα γλιτώσει εύκολα από τον Ατζούν.Θα έχει συνέχεια η δικαστική διαμάχη.

Μπόλικη κουβέντα έχουμε γύρω από τη δικαστική μάχη που έχει πλέον ο Τζέιμς Καφετζής με τον Ατζούν. Το Survivor και η διαφορετική στάση στον Αλέξη Παππά.

Μόνο εύκολη δεν είναι η παρουσία που έχει ο Τζέιμς Καφετζής στο J2US. Το εξώδικο από τον Ατζούν έχει τις ρίζες του στο Survivor ασφαλώς. Η απορία είχε να κάνει με το λόγο που δεν συμβαίνει το ίδιο για τον Αλέξη Παππά.

Δεν πρόκειται να γλιτώσει εύκολα ο Τζέιμς Καφετζής από τα νύχια του Ατζούν για τα όσα έκανε στο Survivor. Και είναι πάρα πολλά αυτά. Ο Τούρκος παραγωγός δεν ξεχνάει και δεν πρόκειται να αφήσει τίποτε στην τύχη του. Γι αυτό και ο παίκτης του J2US δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ ωραία. Εκτός και τα έξοδα τα καλύψει η παραγωγή και ο Νίκος Κοκλώνης. Πιθανό είναι κι αυτό…

Κάθε παίκτης του Survivor λοιπόν πριν μπει στο παιχνίδι υπογράφει μερικούς όρους. Ένας από αυτούς είναι να μην μπορεί να εργαστεί μέχρι τέλος του χρόνου σε άλλο σταθμό για άλλη παραγωγή. Ο Τζέιμς Καφετζής πήγε στο J2US που είναι στον Alpha. Μένει να δούμε τι θα απαντήσει ο Τζέιμς στο εξώδικο που υπάρχει.  Το ερώτημα είναι, για ποιο λόγο δεν δέχτηκε εξώδικο και ο Αλέξης Παππάς που είναι το κεντρικό πρόσωπο στο The Bachelor;

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε με τους ανθρώπους της παραγωγής και ζήτησε ειδική άδεια. Ρώτησε μάλιστα πριν να συμφωνήσει, αν τον χρειάζονται σε κάποιο project, αποκαλύπτοντας πως είναι σε συζητήσεις. Έπαιξε με ανοιχτά χαρτιά και ήταν απόλυτα συνεργάσιμος σε όλη τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης. Ο James Καφετζής όμως, όχι.

Τζέιμς Καφετζής – Όλα όσα του χρεώνει η παραγωγή στο Survivor

Το κύριο πρόβλημα ήταν όταν ο Ατζούν και η παραγωγή του Survivor ζήτησαν παράταση του παιχνιδιού από τους παίκτες. Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν κάθετος. «Ότι λέει το συμβόλαιο, ούτε μέρα παραπάνω». Στη συνέχεια μάλιστα το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο, όταν ο αδερφός του Τζέιμς διέρρευσε το γεγονός. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούν στο βέτο που έβαλαν μαζί με Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη για να φεύγει ο Πάνος Καλίδης. Διότι εκεί, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είχαν και εντελώς άδικο ο τρεις τους. Ούτε θα μιλήσω για τις εξαιρετικές σχέσεις που είχε με τους security του παιχνιδιού, μέχρι αυτοί να αλλάξουν φυσικά.

Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι και κυρίως λίγο πριν αποχωρήσει κι αφότου αποχώρησε από αυτό. Τα… ναζάκια και το υφάκι στην εκπομπή της Μαλέσκου και το «κρέμασμα» με την παρουσία του στον τελικό. Τα κράτησε αυτά ο Ατζούν και αξιώνει πάνω από 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Just. Και τα όσα αναφέρει ο Νίκος Κοκλώνης για φιλανθρωπικό σκοπό δεν στέκουν… Θα το πάρει το «χαρτί» ο Τούρκος. Από τη στιγμή που υπάρχει και τηλεθέαση, άρα και έσοδα δεν το συζητάμε καν.