Η Ραχήλ Μακρή δεν πρόλαβε να… ξεκινήσει το τραγούδι στο Open στο πλάι του Ηλία Βρεττού για το J2US και ήδη αποτελεί παρελθόν. Κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις της, στις οποίες η Ραχήλ Μακρή εξαπέλυε επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και ήδη η πρώην βουλευτής έχει ενημερωθεί για την απομάκρυνσή...

Η Ραχήλ Μακρή δεν πρόλαβε να… ξεκινήσει το τραγούδι στο Open στο πλάι του Ηλία Βρεττού για το J2US και ήδη αποτελεί παρελθόν.

Κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις της, στις οποίες η Ραχήλ Μακρή εξαπέλυε επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και ήδη η πρώην βουλευτής έχει ενημερωθεί για την απομάκρυνσή της από το κανάλι του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουταλίδου: «Έδωσαν τη θέση μου στο Open στη Ραχήλ, που βρίζει εμάς, τον λαό του ΠΑΟΚ»

Η Μακρή έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο και για εγκληματική οργάνωση αναφερόμενη στους φίλους των «ασπρόμαυρων» με αφορμή μία συνάντηση του Σαββίδη με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί πριν 2,5 χρόνια με τον Τσαβούσογλου με την ιδιότητα του συντονιστή του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συζητώντας για την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Η επίμαχη ανάρτηση της κ. Μακρή στο facebook: