Τηλεθέαση: Μεγάλη μάχη με Καφέ της Χαράς, My Style Rocks και FFB: Δεν θα πιστεύετε τι έγινε!

Μια αναπάντεχη εξέλιξη είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά στο «Καφέ της Χαράς» αφού ένας εκ των πρωταγωνιστών κινδυνεύει να βρεθεί εκτός και μάλιστα παρά τη θέλησή του. Ο λόγος για τον Πάρι Σκαρτσολιά, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Real Life αποκάλυψε πως οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις ήρθαν να… προκαλέσουν πονοκέφαλο στον χάρη Ρώμα....

Μια αναπάντεχη εξέλιξη είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά στο «Καφέ της Χαράς» αφού ένας εκ των πρωταγωνιστών κινδυνεύει να βρεθεί εκτός και μάλιστα παρά τη θέλησή του.

Ο λόγος για τον Πάρι Σκαρτσολιά, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Real Life αποκάλυψε πως οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις ήρθαν να… προκαλέσουν πονοκέφαλο στον χάρη Ρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καφέ της Χαράς τηλεθέαση: Προβληματίζουν τα νούμερα – Μεγάλος νικητής το MasterChef

«Παρουσιάζομαι στην αεροπορία και στη σειρά είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου», είπε ο ηθοποιός, ενώ παραδέχτηκε πως περνά δύσκολα και σε προσωπικό επίπεδο. Αιτία; Ο χωρισμός του.

«Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται. Ήμουν έξι μήνες σε σχέση με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μια κρίση στα προσωπικά μου γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου και απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε».