Καλαμάκι Ζυμαράκι: Άκρως λαχταριστό ρεπορτάζ στο Breakfast @ Star !

Το το Breakfast @ Star στο πιο λαχταριστό ρεπορτάζ στο Καλαμάκι Ζυμαράκι στην Κηφισιά!

Στο Καλαμάκι Ζυμαράκι στην Κηφισιά (Χαρ. Τρικούπη 159 & Τατοΐου) βρέθηκε η εκπομπή Breakfast @ Star για ένα λαχταριστό ρεπορτάζ που όμοιο του δεν υπάρχει.

Οι εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή του Star ήταν πραγματικά ακαταμάχητες με τους συντελεστές της να μένουν με το στόμα ανοιχτό με όσα τους έδειχνε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς; Το Καλαμάκι Ζυμαράκι με τα πιο λαχταριστά σουβλάκια σε μια διαφορετική υγιεινή εκδοχή με χειροποίητες πίτες και με την ποιότητα των κρεάτων να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο εξέπληξε τους πάντες στο πάνελ.

Φυσικά, όπως παραδέχθηκαν και οι παρουσιαστές της εκπομπής, τέτοια χειροποίητη πίτα δεν έχουν δοκιμάσει ξανά και πως μόνο από την όψη θα μπορούσαν να την φάνε και σκέτη, με την ζύμη να ζυμώνεται σε καθημερινή βάση ούτως ώστε να την απολαμβάνει ο πελάτης αφράτη και φρέσκια.

Βέβαια, το καλαμάκι ζυμαράκι έχει την λύση για όλους καθώς καλύπτει όλα τα γούστα, από γεμιστό ζυμαράκι με τυρί και φέτα που είναι το φημισμένο του καταστήματος μέχρι και vegetarian επιλογές, όπως αυτή που προτιμάει η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελίνα Παπίλα που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της λέγοντας πως θέλει άμεσα να πάει να δοκιμάσει!

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να δοκιμάσει το σουβλάκι, τον γύρο ή οποιοδήποτε άλλο κρεατικό της επιλογής του, τόσο με τον κλασσικό τρόπο με την χειροποίητη ζύμη όσο και στο σκεπαστό ζυμαράκι που αφήνει εποχή.

Παραπονεμένοι όμως δεν έμειναν και η τηλεθεατές της εκπομπής που θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν τόσο στο Καλαμάκι Ζυμαράκι της Κηφισιάς όσο και στο αντίστοιχο στο Περιστέρι καθώς δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για πέντε άτομα.

Δείτε το λαχταριστό ρεπορτάζ του Breakfast @ Star στο Καλαμάκι Ζυμαράκι: