Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night show ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για αρκετά πράγματα.

Είναι γνωστό πως ζει στην Αίγινα. Αναφέρθηκε σε αυτό, τις γάτες του, το τι κάνει τώρα, τι ετοιμάζει και πολλά ακόμα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο The 2Night show αναφέρθηκε και στις προηγούμενες δουλειές του, αλλά και τα πιστεύω του.

Στην αρχή της συζήτησης μεταξύ άλλων είπε: «Με σόκαρε όταν είδα την άνοδο της Χρυσής Αυγής και των ρατσιστικών κινημάτων. Με σόκαρε και το πώς το αντιμετωπίσαμε. Είχε ένα είδους lifestyle η προβολή στην τηλεόραση. Φαινόταν σαν να μην υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Ένιωσα χρέος ότι πρέπει να μιλήσω. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι το περνάμε έτσι χαλαρά. Από όλους έγινε αυτό στην τηλεόραση, δεν κατηγορώ κανέναν. Βλέπω ανθρώπους που είναι τώρα στη φυλακή και τους παρουσιάζαμε σαν να ήταν πετυχημένοι… τραγουδιστές. Τότε ξεκίνησε να γράφεται το “Εθνική Ελλάδος”. Όσο έβλεπα ότι δεν αντιδρούσε κανείς, γινόμουν και πιο αιχμηρός. Πλέον δεν χρειάζεται να διαμαρτύρομαι, διαμαρτύρεται το Twitter για μένα».

Για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή απάντησε: «Δεν δέχτηκα ποτέ κάποια επίθεση. Φοβόμουν όταν έγραφα την “Εθνική Ελλάδος”, αλλά δεν το έδειχνα. Γυρνούσα σπίτι και κοιτούσα πίσω μου. Είδαμε και δολοφονίες αλλοδαπών να μένουν ατιμώρητες. Όσο φοβόμουν, όμως, έλεγε μετά ότι “θα πω και αυτό” Βγήκαν πράγματα με πολλή ορμή, ίσως λίγο ακατέργαστα. Ήξερα ότι το κοινό θα ήταν το μισό του “Στο Παρά 5” και κάτω, αλλά ήμουν έτοιμος γι’ αυτό».

Ακόμη σημείωσε: «Αυτό που γράφω τώρα θα έχει μόνο 10 επεισόδια, οπότε θα είναι χαλαρό και ολοκληρωμένο. Γιατί με το “Στο Παρα 5” πέρασα πολύ δύσκολα. Κι εγώ και εσείς που βλέπατε επεισόδιο κάθε 15 μέρες. Δεν με ενοχλεί ότι παίζεται τόσο συχνά το “Στο Παρά 5”. Μου αρέσει να το βλέπει ο κόσμος, ειδικά στην πρώτη καραντίνα που περάσαμε πολύ δύσκολα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι θα έπρεπε να αλλάξει η Πολιτεία, σχολίασε: «Θα πρέπει να πάρει αποφάσεις η Πολιτεία για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Θα ζητούσα να αναγνωρίσει ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν λιγότερα δικαιώματα. Πρέπει να προσέξει τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις γυναίκες και φυσικά τους ομοφυλόφιλους. Είδα τον Μιχάλη Οικονόμου που μίλησε για αυτές τις οικογένειες. Η Πολιτεία αρνείται δώσει το δικαίωμα πως είναι και οι δύο γονείς. Πρέπει να αναγνωριστούν οι οικογένειες από ομόφυλα ζευγάρια και οι γάμοι του ίδιου φύλου».