Το πρώτο διάστημα της ζωής τους χωριστά βιώνουν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης μετά το διαζύγιό. Πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Το πρώτο διάστημα της ζωής τους χωριστά βιώνουν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης μετά το διαζύγιό τους.

Ένας μήνας κύλησε περίπου από όταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους που προκάλεσε αίσθηση στο Πανελλήνιο. Κι αυτό καθώς επρόκειτο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι το οποίο μάλιστα παρουσίαζε τηλεοπτική εκπομπή χρόνια μαζί.

Η Καραβάτου λίγο πριν την πρεμιέρα της στο MEGA, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα real news και αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον πρώην – πλέον – σύζυγό της.

Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα;

Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους.

Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους.

Όπως είναι σημαντικό ότι τους μιλήσατε για όλα όσα αποφασίσατε για τον γάμο σας με τον Κρατερό…

Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση.

Κρατάτε καλές σχέσεις…

Εννοείται!

Είναι πολιτισμός αυτό. Κάποιοι λειτουργούν σαν να μην αγαπήθηκαν ποτέ…

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους ανθρώπους. Ο καθένας είναι μοναδικός. Εμείς είμαστε έτσι.

Κατσούλης: Πώς ξεπερνά τον χωρισμό του με την Καραβάτου

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν δύσκολο για τον Κρατερό, εξαιτίας του χωρισμού του από την Κατερίνα φυσαικλά. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ωστόσο, έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του και να κάνει μία νέα αρχή.

Τον τελευταίο καιρό, από τη μέρα της αποχώρησής του από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, ο Κρατερός Κατσούλης έχει ξεκινήσει εντατικά τα γυρίσματα για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στην οποία συμμετέχει.

Το καλοκαίρι του βέβαια το πέρασε και με έναν άλλο τρόπο, αφού αποφάσισε να αφήσει πίσω του την ιστορία του χωρισμού και να καταπιαστεί με τη δουλειά του. Έτσι αφοσιώθηκε στο Summer Camp που έχει, από το οποίο έκανε και μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Το πρώτο διάστημα της ζωής τους χωριστά βιώνουν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης μετά το διαζύγιό. Πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.