Καρπετόπουλος Ξάνθη - ΠΑΟΚ

Την δική του άποψη για τη διαιτησία του Γιώργο Βρέσκα και τη διαιτησία του στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στη «Super Μπάλα» του Mega. Η φάση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση ήταν το χέρι του Λισγάρα εντός περιοχής. Ο Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος είναι μέλος της προαναφερθείσας εκπομπής, είπε πως έπρεπε να δοθεί...

Την δική του άποψη για τη διαιτησία του Γιώργο Βρέσκα και τη διαιτησία του στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στη «Super Μπάλα» του Mega.

Η φάση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση ήταν το χέρι του Λισγάρα εντός περιοχής. Ο Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος είναι μέλος της προαναφερθείσας εκπομπής, είπε πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Άποψη με την οποία διαφώνησαν οι Τάσος Κάκος και Παναγιώτης Βαρούχας βάσει όσων είπαν στις εκπομπές που παίρνουν μέρος εκείνοι.

Ο Τσίκινης, όμως, στάθηκε και σε κάτι άλλο. Στα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν και στον χρόνο που τελικά παίχτηκε. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, το μεγαλύτερο λάθος του Βρέσκα ήταν αυτό. Ότι κράτησε παραπάνω χρόνο απ’ όσο έπρεπε.

Κάπου εκεί παρενέβη και ο Αντώνης Καρπετόπουλος. Τι είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής; Ότι ο Βρέσκας άφησε να παιχτεί το παιχνίδι τόσο ακριβώς γιατί δεν έδωσε το πέναλτι. Άποψη που θα συζητηθεί…