Η Κατερίνα Δαλάκα, πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της με φίλους της και τον αγαπημένος της Δημήτρη Φιντιρίκο.

Στην Λευκάδα γιόρτασε τα γενέθλια της η Κατερίνα Δαλάκα και έσβησε τα κεράκια της τούρτας, μαζί με φίλους και τον αγαπημένο της.

Η Κατερίνα Δαλάκα, πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της με φίλους της και τον αγαπημένος της Δημήτρη Φιντιρίκο.

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε τα γενέθλια της και είπε να τα γιορτάσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι βρέθηκε στο όμορφο νησί του Ιονίου την Λευκάδα.

Τα κεράκια από την τούρτα της τα έσβησε με καλή παρέα. Πέρα από τους φίλους της, στο πλευρό της βρισκόταν και ο αγαπημένος της Δημήτρης Φιντιρίκος.

Το αγαπημένο ζευγάρι επανασυνδέθηκε μετά από καιρό και δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η πρώην παίκτρια του Survivor και αθλήτρια γενικά κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το συγκεκριμένο όμως βίντεο ανέβηκε στα social media. To ζευγάρι όταν είχε επανασυνδεθεί είχε πάρει ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία και την Βενετία.

Όσο για τον Δημήτρη Φιντιρίκο, είναι 34 χρονών και είναι ο γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου και της Ειρήνης Χρηστίδου και αντικείμενο του είναι η εστίαση.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρείται ήδη πολύ επιτυχημένος στον χώρο του. Μάλιστα έχει ως motto της ζωής του: «Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι μια μέρα να γίνουν πλούσιοι, διάσημοι και να έχουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Έτσι θα καταλάβουν ότι η ευτυχία δεν κρύβεται σε αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε πως ήταν η παρουσιάστρια μικρή

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλους: Προβλήματα στο γάμο τους;

ΠΑΟΚ: Στη λίστα του ο Οντιβέιρος- Διαπραγματεύεται τον δανεισμό του Μίτριτα!ΠΑΟΚ: Στη λίστα του ο Οντιβέιρος- Διαπραγματεύεται τον δανεισμό του Μίτριτα!