Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια - Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Διαζύγιο σοκ στην show biz καθώς η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου!

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Την απόφαση τους να χωρίσουν ανακοίνωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά από 10 χρόνια γάμου, με το διαζύγιο των μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστών της εκπομπής Φωλιά των Κούκου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλη παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέρει να μας τρελαίνει με τις πρωταγωνίστριες του! (pic)

Κατερίνα Στικούδη: Αυτό είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι της – Δείτε το video clip Suelta

Ολυμπιακός: «Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς για Σεμέδο – Deal με πάνω από 10 εκατ. ευρώ!»