Κατερίνα Καινούργιου: Χώρισε και πλέον δεν μπορεί να το κρύψει

Οριστικός φαίνεται να είναι ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης χώρισαν πριν από 2 μήνες μετά από σχέση που κράτησε 2,5 χρόνια.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα στον Alpha, έχει αφήσει πολλές σπόντες όλο αυτό το διάστημα στην εκπομπή της, από την περίοδο που άρχισαν οι πρώτες φήμες μέχρι και χτες όπου ανέφερε αυτοσαρκαζόμενη πως «οι πρώην της δεν θέλουν να τη βλέπουν μετά από χωρισμό».

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν γνωστό πως είχε μετακομίσει την περίοδο της καραντίνας στο κέντρο στο σπίτι του τότε αγαπημένου της. Ωστόσο πριν από δύο μήνες άφησε το πρώτο υπονοούμενο του χωρισμού λέγοντας ότι έχει επιστρέψει και πάλι στα Βόρεια προάστια.

Το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο με την παρουσιάστρια να μιλάει μόλις τον Σεπτέμβριο σε συνέντευξή της για τη σχέση του μιλώντας με όμορφα και γλυκά λόγια για τον Φίλιππο.

Σύντομα όμως όλα άλλαξαν. Σα να μην έφταναν τα υπονοούμενα της «Κατ Κεν» στην τηλεόραση, ακολούθησαν 2 χωριστά ταξίδια του ζευγαριού σε άλλη πόλη ο καθένας.

Η Καινούργιου, πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο Παρίσι παρέα με φίλες της  ως απάντηση του ταξιδιού στο Άμστερνταμ που είχε κάνει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα ο επιχειρηματίας, όπως φρόντισε να μοιραστεί στο Instagram και τους ακολούθους του βρίσκεται στις ΗΠΑ, και το Μαϊάμι, παρέα με την μητέρα του προκειμένου να βρεθούν σε έκθεση τέχνης.

Ταυτόχρονα, και η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στην σημερινή της εκπομπή ότι θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο το Σάββατο αφήνοντας υπονοούμενο ότι και αυτή ίσως ταξιδέψει.

Αποφασισμένοι για οριστικούς τίτλους τέλους δείχνουν οι δυο τους λοιπόν με την Καινούργιου να διατυμπανίζει πλέον τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία.