Τις ατάκες «φωτιά» της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, για τον Σάκη Κατσούλη σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Ευτυχείτε». 

Survivor: Συγκεκριμένα η μητέρα της Μαριαλένα Ρουμελιώτη «ξεσπάθωσε» σε συνέντευξή της, εκφράζοντας τη γνώμη της για τον Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα υπογραμμσε ότι αυτός παίζει παιχνίδια στην πλάτη της κόρης της προκειμένου να αποκτήσει δημοσιότητα, σχολιάζει η παρέα της εκπομπής. Γεγονός που η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε ασχολίαστο.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» πήρε θέση για ότι η μητέρα της Μαριαλένας «… στενοχωρήθηκε πιο πολύ για τον Λιβάνη για αυτά που άκουσε, παρά για το παιδί μου», εννοώντας προφανώς τα όσα κυκλοφορούν στα social media περί… Εθνικού κ3ρ@τ@ για να εξηγήσει πως δεν πρέπει να δίνουμε και τόσο μεγάλη σημασία τα όσα αναφέρονται σε Facebook, Twitter και Instagram.

«Ποιος τον είπε έτσι; Εμείς δεν έχουμε τολμήσει ποτέ να πούμε κάτι τέτοιο εδώ. Αν το έχει πει άλλη εκπομπή και το γράφουν στην Twitter τι να κάνουμε;», ενώ συνεχίζοντας έφερε παράδειγμα από προσβληματικό χαρακτηριστικό που έχει δεχθεί η ίδια στα social media.

«Κι εμένα με έχουν πει πλαστικομούρα στο Twitter χίλιες δύο φορές. Τι να κάνω. Να πέσω κάτω; Αυτά συμβαίνουν στο Twitter»:

Δείτε το απόσπασμα με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το 8′:08” του βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super League – Διαιτητές: Έκμπεργκ στη Λεωφόρο, Τρεϊμάνις στο ΟΑΚΑ

Τα Φιλαράκια: Lady Gaga, David Beckham, BTS και πολλοί άλλοι θα εμφανιστούν ως guest!