Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δικιά της γνώμη και άποψη για τα θέματα bullying που απασχολούν την επικαιρότητα αποκαλύπτοντας τα σχόλια που ακούει η ίδια για την εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, Κατερίνα Καινούργιου άφησε αιχμές προς κάθε κατεύθυνση για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση.

Τις τελευταίες δύο ημέρες έχει υπάρξει μία μίνι κόντρα μεταξύ Καπουτζίδη και Μουτσινά μετά από σχόλια που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για παρουσιαστή που «έκανε καριέρα κοροϊδεύοντας παρουσιαστές από μικρά κανάλια για το ντύσιμο και την εμφάνισή τους».

Η Κατερίνα Καινούργιου αρχικά στην χτεσινή της εκπομπή έσπευσε να υπερασπιστεί τον παλιό της συνεργάτη και καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά. Η παρουσιάστρια βρήκε λάθος την τοποθέτηση του Καπουτζίδη θεωρώντας πως αδικεί τον παρουσιαστή. Σύμφωνα με την ίδια, ο Νίκος Μουτσινάς ποτέ δεν έκανε κακεντρεχή σχόλια και bullying στα άτομα τα οποία παρουσίαζε κατά καιρούς στην εκπομπή του. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα μερικά ονόματα που όχι μόνο δεν παρεξηγήθηκαν ποτέ από τα σατιρικά σχόλια του παρουσιαστή αλλά είχαν και εξαιρετική σχέση μαζί του καθώς τα βοήθησε να αναδειχθούν.

Ο Καπουτζίδης έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του λέγοντας ότι δεν ήταν κάποιο προσωπικό σχόλιο απλά θεωρεί ότι πρέπει να σταματήσουν τα σχόλια και η σάτιρα με βάση την εξωτερική εμφάνιση.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή όλα τα παραπάνω φρόντισε να στείλει τα δικά της μηνύματα για τα θέματα bullying και σχολιασμών που έχει δεχτεί και η ίδια.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει δεχτεί τεράστιο bullying για το γεγονός ότι της αρέσει να βγαίνει καλοχτενισμένη και με… μεγάλη βλεφαρίδα. Υποστήριξε ότι υπάρχουν μέχρι και σήμερα, παρά τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στον χώρο, κυρίες της τηλεόρασης που τη σχολιάζουν μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Καινούργιου στάθηκε στο πως θεωρεί ότι αυτά τα σχόλια διαφέρουν από τα χιουμοριστικά που κάνει ο Μουτσινάς. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ακριβώς στα σχόλια που δέχεται και άφησε τις αιχμές της στις κυρίες που «δεν έχουν κάνει πλαστικές».

«Να μου λένε “πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;” Όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή στις πλαστικές. Και με σχολιάζουν κυρίες που δεν… έχουν κάνει πλαστικές», δήλωσε η Καινούργιου χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης: Καλό Μεσημεράκι: Η σοκαριστική πτώση της Βάνιας (vid)