Κόκκινο Ποτάμι

Η σειρά εποχής του OPEN θα αλλάξει ημέρα προβολής και προστίθεται άλλη μια ημέρα από τον Ιούλιο. Οι τίτλοι τέλους στο Κόκκινο Ποτάμι θα πέσουν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, ο Θέμης με την Βασιλική προσπαθούν να διαφύγουν ενώ Τούρκοι καταδιώκουν την Ευγενία που είναι μαζί τους. Ο Μίλτος παραμένει...

Η σειρά εποχής του OPEN θα αλλάξει ημέρα προβολής και προστίθεται άλλη μια ημέρα από τον Ιούλιο.

Οι τίτλοι τέλους στο Κόκκινο Ποτάμι θα πέσουν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, ο Θέμης με την Βασιλική προσπαθούν να διαφύγουν ενώ Τούρκοι καταδιώκουν την Ευγενία που είναι μαζί τους.

Ο Μίλτος παραμένει φυλακισμένος από τους Ρώσους. Το κλάμα του μωρού τραβά την προσοχή και οι τρεις γυναίκες, η Ιφιγένεια, η Σοφία και η Μελικέ συλλαμβάνονται από μια ομάδα στρατιωτών με αρχηγό τον Μουράτ, που οδηγούν χριστιανούς στο Ερζερούμ.

Η Ιφιγένεια, η Σοφία και η Μελικέ αιχμάλωτες ακολουθούν το καραβάνι κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Μουράτ απαγορεύει στους αιχμαλώτους να σταματάνε για νερό και οι Τούρκοι σκοτώνουν όποιον δεν υπακούει.

Η Ιφιγένεια είναι απεγνωσμένη καθώς δεν έχει γάλα να ταΐσει το μωρό και δεν μπορεί να βρει τροφή. Η Σοφία και η Μελικέ σαστισμένες την κοιτούν να δαγκώνει το χέρι της και να δίνει στο μωρό να πιει από το αίμα της.