Κόκκινο Ποτάμι

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο από το «Κόκκινο Ποτάμι» προβάλλεται αυτή την ώρα στο Open, με τους τηλεθεατές να υποκλίνονται μέσω Twitter στην ερμηνεία του Στέφανου Κυριακίδη στον ρόλο του Μητροπολίτη Θεόκλητου. H άγρια δολοφονία του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους, που σημάδεψε ανεξίτηλα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και «ζωντάνεψε» ξανά υπό τις οδηγίες του...

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο από το «Κόκκινο Ποτάμι» προβάλλεται αυτή την ώρα στο Open, με τους τηλεθεατές να υποκλίνονται μέσω Twitter στην ερμηνεία του Στέφανου Κυριακίδη στον ρόλο του Μητροπολίτη Θεόκλητου.

H άγρια δολοφονία του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους, που σημάδεψε ανεξίτηλα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και «ζωντάνεψε» ξανά υπό τις οδηγίες του Μανουσάκη στο «Κόκκινο Ποτάμι», καθήλωσε το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόκκινο Ποτάμι: Αλλαγή στις μέρες προβολής

Ο σπουδαίος ηθοποιός, Στέφανος Κυριακίδης, με παππούδες από τη Σαμψούντα και την Κωνσταντινούπολη, που υποδύεται τον μητροπολίτη έγινε αμέσως… πρώτο θέμα στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ενδεικτικά ορισμένα tweets: