Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 6 spoiler: Η Ίρις απεγκλωβίζεται - Χωρίς τέλος τα μεταφυσικά φαινόμενα

Διαβάστε όσα θα δούμε στο 6ο επεισόδιο της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» το οποίο θα προβληθεί την επόμενη Κυριακή στις 31 Οκτωβρίου.

Η νέα σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» έχει κλέψει τις εντυπώσεις για το πρωτότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα σενάριό της.

Μπορεί ακόμη να μην έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και συναγωνίζεται στα νούμερα τα σόου του «The Voice» και το «Dancing with the Stars». Πρόκειται για μία αρκετά διαφορετική σειρά στην οποία μάλιστα παίζουν και μη ηθοποιοί.

Στο Sportime σας εξασφαλίσαμε τα spoiler για τη συνέχεια της σειράς με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Κομάντα και Δράκοι – Επεισόδιο 6 spoiler:

Ο Γιώργος πιστεύει πως οδεύουν προς επανάληψη του μακελειού και μαζί με τα Κομάντα ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν το κακό. Μπαίνει σε αστρική προβολή, παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρό» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει.

Ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακομιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τη σύγχυσή του προκαλεί black out στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του Άη-Γιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες.

Η Ίρις απεγκλωβίζεται από την σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακοστρατή. Επιστρέφει στο Άσραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπάμπα Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα στα οποία εμπλέκεται ο γιος του.

Κομάντα και Δράκοι, κάθε Κυριακή στις 22:30 στο Mega.