Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντόντο πέφτει και πάλι στα δίχτυα των «Δράκων»!

Η σειρά Κομάντα και Δράκοι συνεχίζεται με ένα νέο μεγάλο spoiler να αποκαλύπτει πως ο Ντόντο θα πέσει και πάλι στα δίχτυα των «Δράκων»!

Η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA,Κομάντα και Δράκοι που στη πρεμιέρα τους σάρωσαν την τηλεθέαση, συνεχίζουν με ένα ακόμη πιο συναρπαστικό επεισόδιο, που αναμένεται να επηρεάσει το μέλλον του Ντόντου.

Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο μεγάλο spoiler, για τα Κομάντα και του Δράκους που προβάλλονται κάθε Κυριακή στις 22:30, αποκαλύπτει πως ο Ντόντο δεν θα γλιτώσει από τα δίχτυα των «Δράκων», που τον αναζητούν παντού προκειμένου να τον αιχμαλωτίσουν.

Ο Ντόντο θα αποφασίσει να κρυφτεί στο «αρχηγείο» των παιδιών για να ξεφύγει από τους Δράκους που τον καταδιώκουν ενώ λίγο αργότερα  τα Κομάντα τον εντοπίζουν κρυμμένο στο αρχηγείο τους και ο Γιώργος διαπιστώνει πως το αγόρι που βλέπει στα όνειρά του είναι υπαρκτό και έχει ανάγκη από βοήθεια.

Τα πράγματα όμως για τον Ντόντο που συγκλόνισε στη πρεμιέρα με την ερμηνεία του, δεν θα εξελιχθούν καλά καθώς οι Δράκοι καταφέρνουν να πιάσουν ξανά τον Ντόντο, με τον αρχηγό τους, Δρακο-Μιχάλη να βγαίνει από την φυλακή προμηνύοντας νέα προβλήματα στη ζωή του Ντόντου.

Έτσι το νέο αυριανό (3/10) επεισόδιο της σειρά αναμένεται να φέρει εξελίξεις για τον Ντόντο, με την σωματική του ακεραιότητα να κινδυνεύει!