Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει έως τώρα η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη!

Όσα θα δούμε στο 4ο επεισόδιο της σειράς Κομάντα και Δράκοι.

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει έως τώρα η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι. Μάλιστα, η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Θα πει κανείς πως από τρεις Κυριακές δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Η αλήθεια πάντως είναι σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση τα νούμερα είναι το λιγότερο ικανοποιητικά.

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής (17/10), με τίτλο «Η Αρπαγή».

Το χάρισμα του Γιώργου έχει πια αποκαλυφθεί και διχάζει την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού τον θεωρεί υπερόπλο, ενώ ο Σήφης αρχίζει να τον φοβάται και θέλει να τον διώξουν από την ομάδα. Η απόφαση όμως είναι δική της, αφού αναλαμβάνει την αρχηγεία των Κομάντων. Ο Βασίλης γίνεται έξαλλος, όταν μαθαίνει ότι τα παιδιά πήγαν πάλι στο Άσραμ. Οι αυξανόμενες, όμως, διενέξεις μεταξύ των χωριανών δεν του επιτρέπουν να επιληφθεί του θέματος.

Σύντομα, ανακαλύπτει ότι η κόντρα δύο οικογενειών του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων, κρατάει αιώνες και το χωριό, για ακόμα μία φορά, έχει μοιραστεί στα δύο. Ο Νεκτάριος πείθει τη Ναυσικά να πάνε για σκοποβολή με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η ‘Ιρις χάνεται μέσα στη σπηλιά του βουνού, αναζητώντας τον Μπάμπα Μπομπ και έρχεται αντιμέτωπη με το αόρατο τέρας στη «φωλιά» του.

Οι Δράκοι χρησιμοποιούν ξανά τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα τουφέκι από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης. Όμως, ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει ολόκληρο το σχέδιό του: προς έκπληξη όλων, απαγάγει την ιδιοκτήτρια του ιστορικού όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη. Τα Κομάντα επιστρέφουν στην παράγκα της Βενετίας και κάνουν μια ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.